за нас

За topjoy international development group co., Ltd topjoy international development group co., Ltd, е основана през 2002 г., е високотехнологично предприятие, занимаващо се с изследвания, проектиране, производство, продажби и обслужване като цяло, със седалище в хонконг, има най-добрите дизайнери на научноизследователска и развойна дейност в света. Topjoy се основава на потребителско-ориентиран маркетингов метод и се придържа към "иновациите за насочване на модата, целостта за изграждане на бъдещето" бизнес философия, с уникален дизайн, водеща технология, и първокласен производствен капацитет, topjoy се ангажира с развитието на интелигентна усъвършенствана потребителска електроника. Topjoy основните бизнес са насърчаване на собствена марка topjoy за по-долу продукти: 1. лаптоп и таблет 2. интелигентни продукти-танц робот и умни писмено подложка и т. н. За шенжен skyworld technology co., Ltd шенжен skyworld технология, дъщерното дружество на topjoy, бързо развиваща се технологична компания, както и производствената база на topjoy, която е специализирана в производството на модерна потребителска електроника, като лаптоп, pocket pc, tablet pc, dance robot, smart robot, smart write pad и т. н. за фабриката: Нашата фабрика е квалифицирана за сертифициране iso9001: 2008 и се концентрира върху нашата собствена марка topjoy бизнес и някои oem & odm услуга за клиенти от цял свят. С 6000 квадратни метра, нашата фабрика се намира в баоан област шенжен, с напреднали вносни оборудване и производствени линии, месечен продуктов капацитет повече от 200k и годишен оборот е над 20 милиона usd.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Предпазни мерки за използване на персонализирани прахосмукачки за автомобили

Обърнете внимание на захранването на персонализирани прахосмукачки за автомобили: когато прахосмукачката за кола се използва за кратко време, можете да завъртите ключа на колата в позицията на on и след това да го включите в запалката за цигари за употреба, но ако се използва дълго време, повече от 5 минути, За да се защити батерията на автомобила, най-добре е да се използва прахосмукачката след стартиране на автомобила.


Автомобилната фабрика за прахосмукачки говори за използването на автомобилната прахосмукачка

Имайте предвид, че когато автомобилната прахосмукачка се използва за кратко време, автомобилният ключ може да бъде обърнат в позицията на on и след това може да бъде вкаран в запалката за цигари за употреба, но ако се използва за дълго време, повече от 5 минути, Фабриката за прахосмукачки за автомобили препоръчва, за да защити батерията на автомобила, най-добре е да използвате прахосмукачката след стартиране на автомобила.


2020 международна изложба

Topjoy international development group co., Ltd, е основана през 2002 г., е високотехнологично предприятие, занимаващо се с изследвания, проектиране, производство, продажби и обслужване като цяло, със седалище в хонконг, има най-добрите дизайнери на научноизследователска и развойна дейност в света.


Автомобилни прахосмукачки производители споделят класификацията на персонализирани автомобилни прахосмукачки

Малките автомобили са много популярни сега и почти всяко домакинство има такава. Внимателните приятели ще открият, че след като колата се използва за определен период от време, много малък прах ще се придържа към него и не е лесно да се придържаме към него с кърпа, и така, какво трябва да правя? Родителите, не се притеснявайте, производителите на прахосмукачки за автомобили са открили, че на пазара има продукт, който решава горните проблеми-прахосмукачка за автомобили.


Какъв вид интелигентен титуляр производители си струва да се присъединят

Притежателите на smart facing са специално проектирани за стрелба. В някои вътрешни туристически атракции, интелигентните притежатели на лице имат добри ефекти на стрелба, поради което всеки ги харесва. Следователно притежателят на smart facing също се превърна в проект, в който много хора искат да инвестират. След това, производителят на притежателя smart facing ще ви отведе, за да разберете какъв вид производител на държач smart face струва да се присъедини.


Smart стрелба gimbal прави живота си рекорд по-интелигентен

Като мобилен телефон, спортна камера и безгледална камера, той може да следва видеото с ai разпознаване на лица и позициониране. Създателят носи голямо удобство. Какво е smart shooting gimbal? Да се запознаем!


Защо да изберете обикновен производител на щанд за интелигентни панели

Производителите на притежателите на големи марки могат да предоставят повече избор, докато много малки производители обикновено имат само няколко вида и стила. Сега хората предпочитат множество избори, когато става въпрос за избор, така че по-добре бихме избрали производители от големи марки.


Притежател на интелигентен телефон за стрелба, който заслужавате

С непрекъснатото развитие на технологиите днес е прост въпрос да имате държач за мобилен телефон. Ако имате държач за интелигентен телефон за снимане, пригодността за запис на видео и предаване на живо ще бъде още по-вълнуващо.


Виж повече