за нас

За topjoy international development group co., Ltd topjoy international development group co., Ltd, е основана през 2002 г., е високотехнологично предприятие, занимаващо се с изследвания, проектиране, производство, продажби и обслужване като цяло, със седалище в хонконг, има най-добрите дизайнери на научноизследователска и развойна дейност в света. Topjoy се основава на потребителско-ориентиран маркетингов метод и се придържа към "иновациите за насочване на модата, целостта за изграждане на бъдещето" бизнес философия, с уникален дизайн, водеща технология, и първокласен производствен капацитет, topjoy се ангажира с развитието на интелигентна усъвършенствана потребителска електроника. Topjoy основните бизнес са насърчаване на собствена марка topjoy за по-долу продукти: 1. лаптоп и таблет 2. интелигентни продукти-танц робот и умни писмено подложка и т. н. За шенжен skyworld technology co., Ltd шенжен skyworld технология, дъщерното дружество на topjoy, бързо развиваща се технологична компания, както и производствената база на topjoy, която е специализирана в производството на модерна потребителска електроника, като лаптоп, pocket pc, tablet pc, dance robot, smart robot, smart write pad и т. н. за фабриката: Нашата фабрика е квалифицирана за сертифициране iso9001: 2008 и се концентрира върху нашата собствена марка topjoy бизнес и някои oem & odm услуга за клиенти от цял свят. С 6000 квадратни метра, нашата фабрика се намира в баоан област шенжен, с напреднали вносни оборудване и производствени линии, месечен продуктов капацитет повече от 200k и годишен оборот е над 20 милиона usd.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Какви играчки за интелигентни роботи са подходящи за деца

В наши дни играчките за интелигентни роботи стават все по-често срещани на пазара. Според съответните данни, като важен отрасъл на сервизните роботи, пазарният размер на детските интелигентни роботи ще достигне 11,1 милиарда щатски долара през следващите пет години, и приходите от услуги и съдържание на роботите за образователни услуги ще достигнат 11,1 милиарда щатски долара.


Кратко въвеждане на интелигентен робот играчка продукт развитие

Какво трябва да знаете за разработването на продукти за интелигентни играчки? На първо място, имате нужда от дизайнерски екип с всеобхватни възможности. Защо имате нужда от него? От планиране и позициониране, до хардуерно производство, програмиране и проектиране на софтуер, до непрекъснато регулиране и тестване, това е голям цикъл и голямо производствено нещо.


2020 международна изложба

Topjoy international development group co., Ltd, е основана през 2002 г., е високотехнологично предприятие, занимаващо се с изследвания, проектиране, производство, продажби и обслужване като цяло, със седалище в хонконг, има най-добрите дизайнери на научноизследователска и развойна дейност в света.


Smart стрелба gimbal прави живота си рекорд по-интелигентен

Като мобилен телефон, спортна камера и безгледална камера, той може да следва видеото с ai разпознаване на лица и позициониране. Създателят носи голямо удобство. Какво е smart shooting gimbal? Да се запознаем!


Притежател на интелигентен телефон за стрелба, който заслужавате

С непрекъснатото развитие на технологиите днес е прост въпрос да имате държач за мобилен телефон. Ако имате държач за интелигентен телефон за снимане, пригодността за запис на видео и предаване на живо ще бъде още по-вълнуващо.


Как да използвате прахосмукачките за автомобили правилно

Тази статия въвежда предпазните мерки при използване на автомобилната прахосмукачка


Роля на смарт стрелба телефон държач за превозно средство

Тази статия описва ролята на интелигентните притежатели на телефони за стрелба в автомобилите


Ръчен прахосмукачка принцип на работа

Тази статия описва принципа на работа и характеристиките на ръчната прахосмукачка


Виж повече