OM

Om Topjoy International Development Group co. LTD Topjoy International Development Group co. LTD, grundades 2002, är ett högteknologiskt företag som engagerar sig i forskning, design, produktion, Försäljning och service som helhet, med huvudkontor i HongKong, har världens främsta forskning och utveckling. Topjoy bygger på konsumentorienterad marknadsföringsmetod och håller sig till "innovation för att vägleda mode, integritet för att bygga framtiden "affärsfilosofi, med unik design, ledande teknik, och förstklassig produktionskapacitet, Topjoy engagerade sig i utvecklingen av intelligent avancerad konsumentelektronik. Topjoys huvudsakliga verksamhet främjar eget Brand Topjoy för nedanstående produkter: 1.Laptop och surfplatta 2.Smarta produkter - dansrobot och smart skrivning pad osv. Om Shenzhen Skyworld Technology co. LTD Shenzhen Skyworld Technology, dotterbolag till Topjoy, ett snabbt växande teknikföretag samt tillverkningsbasen för Topjoy, som specialiserar sig på tillverkning av avancerad konsumentelektronik, såsom Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Smart Robot, Smart Write Pad etc. Om fabrik: Vår fabrik är kvalificerad för ISO9001: 2008 certifiering, och koncentrerade sig på vår egen Brand Topjoy verksamhet och lite OEM&ODM service för kunder från hela världen. Med 6000 kvadratmeter, vår fabrik ligger i Baoan District Shenzhen, med avancerad importerad utrustning och produktionslinjer, Månatlig produktkapacitet över 200K och årsomsättning är över 20 miljoner USD.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Vilken typ av smarta robotleksaker är lämpliga för barn

Numera blir smarta robotleksaker allt vanligare på marknaden. Enligt relevanta uppgifter, som en viktig gren av servicerobotar, Marknadsstorleken på barns smarta robotar kommer att uppgå till 11,1 miljarder dollar under de kommande fem åren. och service- och innehållsintäkterna av utbildningsrobotar kommer att uppgå till 11,1 miljarder US-dollar.

2022-01-12 visa mer

Kort introduktion av produktutveckling av smarta robotleksaker

Vad behöver du veta om smarta produktutveckling av leksaker? Först och främst behöver du ett designteam med omfattande förmågor. Varför behöver du det? Från planering och positionering, till hårdvaruproduktion, programplanering och design, till kontinuerlig reglering och testning, Det är en stor cykel och stor produktion.

2022-01-18 visa mer

2020 Internationell utställning

Topjoy International Development Group co. LTD, grundades 2002, är ett högteknologiskt företag som engagerar sig i forskning, design, produktion, Försäljning och service som helhet, med huvudkontor i HongKong, har världens främsta forskning och utveckling.

2021-05-17 visa mer

Vem är lämplig för att använda Ebook Readare

Ebook Readers är en ny digital läsare med elektronisk skärm på papper. Den har låg strålning, låg energiförbrukning, ingen ögonskador, lätt att bära, och dess visningseffekt är realistisk, som ser likadan ut som effekten av pappersböcker, och är mycket populär bland läsarna.

2022-01-25 visa mer

Hur man väljer en bästa Ebook Readers som passar dig?

Ebook Readers-industrins kontinuerliga utveckling och framsteg har Ebook Readers blivit allt populärare de senaste två åren. Många vänner tittar på olika e-böcker och vet inte vilken att välja. Idag, låt oss lära oss att välja de bästa Ebook Readers som passar dem.

2022-02-08 visa mer

Smart skytte gimbal gör din livsrekord smartare

Som mobiltelefon, sportkamera och spegellös kamera kan den följa videon med AI ansiktsigenkänning och positionering. Skaparen ger stor bekvämlighet. Vad är smart skytte gimbal? Låt oss få veta!

2021-07-05 visa mer

Hur man köper Ebook läsare

Varför vill du köpa Ebook Readers? Läser du vanligtvis romaner, läser professionellt material, använder du det på affärsresor eller använder det som mode?

2022-02-16 visa mer

En smart skjuttelefon hållare du förtjänar

Med den kontinuerliga utvecklingen av tekniken idag är det enkelt att ha en mobiltelefoninnehavare. Om du har en smart skjuttelefon hållare, kommer lämpligheten att spela in video och live-sändning att bli ännu mer spännande.

2021-07-13 visa mer

visa mer