OM

Om Topjoy International Development Group co. LTD Topjoy International Development Group co. LTD, grundades 2002, är ett högteknologiskt företag som engagerar sig i forskning, design, produktion, Försäljning och service som helhet, med huvudkontor i HongKong, har världens främsta forskning och utveckling. Topjoy bygger på konsumentorienterad marknadsföringsmetod och håller sig till "innovation för att vägleda mode, integritet för att bygga framtiden "affärsfilosofi, med unik design, ledande teknik, och förstklassig produktionskapacitet, Topjoy engagerade sig i utvecklingen av intelligent avancerad konsumentelektronik. Topjoys huvudsakliga verksamhet främjar eget Brand Topjoy för nedanstående produkter: 1.Laptop och surfplatta 2.Smarta produkter - dansrobot och smart skrivning pad osv. Om Shenzhen Skyworld Technology co. LTD Shenzhen Skyworld Technology, dotterbolag till Topjoy, ett snabbt växande teknikföretag samt tillverkningsbasen för Topjoy, som specialiserar sig på tillverkning av avancerad konsumentelektronik, såsom Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Smart Robot, Smart Write Pad etc. Om fabrik: Vår fabrik är kvalificerad för ISO9001: 2008 certifiering, och koncentrerade sig på vår egen Brand Topjoy verksamhet och lite OEM&ODM service för kunder från hela världen. Med 6000 kvadratmeter, vår fabrik ligger i Baoan District Shenzhen, med avancerad importerad utrustning och produktionslinjer, Månatlig produktkapacitet över 200K och årsomsättning är över 20 miljoner USD.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Vilka är de vanliga smart vända hållare felet

Genom ovanstående undersökning kan problemet med den smarta innehavaren i grund och botten avgöras. Om du är osäker kan du rådfråga den smarta hållare leverantören och den professionella kommer att lösa det.

2021-09-29 visa mer

Vilka frågor bör uppmärksammas för anpassad smart vända hållare

När vi har relativt höga krav på en viss parameter för den smarta invända hållaren, såsom noggrannhet eller hastighet, som inte kan uppfyllas av de befintliga standardprodukterna, vi behöver utföra en anpassad smart vända hållare. Vilka frågor bör uppmärksammas i processen med anpassad smart vända hållare?

2021-10-01 visa mer

2020 Internationell utställning

Topjoy International Development Group co. LTD, grundades 2002, är ett högteknologiskt företag som engagerar sig i forskning, design, produktion, Försäljning och service som helhet, med huvudkontor i HongKong, har världens främsta forskning och utveckling.

2021-05-17 visa mer

Smart skytte gimbal gör din livsrekord smartare

Som mobiltelefon, sportkamera och spegellös kamera kan den följa videon med AI ansiktsigenkänning och positionering. Skaparen ger stor bekvämlighet. Vad är smart skytte gimbal? Låt oss få veta!

2021-07-05 visa mer

En smart skjuttelefon hållare du förtjänar

Med den kontinuerliga utvecklingen av tekniken idag är det enkelt att ha en mobiltelefoninnehavare. Om du har en smart skjuttelefon hållare, kommer lämpligheten att spela in video och live-sändning att bli ännu mer spännande.

2021-07-13 visa mer

Hur man använder bildammsugare korrekt

Denna artikel introducerar försiktighetsåtgärder vid användning av bilen dammsugare

2021-07-20 visa mer

Funktionell smart skjuttelefonhållare för fordons

Denna artikel beskriver rollen smarta skytte telefoninnehavare i bilar

2021-07-27 visa mer

Handhållen dammsugare driftsprincip

Denna artikel beskriver driftsprincipen och egenskaper för handhållen dammsugare

2021-08-03 visa mer

visa mer