DE NOBIS

O Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., LTD, osnovana je 2002. godine, je visoka tehnologija poduzeta uključena u istraživanje, dizajnu, proizvodnju, prodaje i uslugu kao cijelu, sjedište u HongKong, ima glavni dizajneri R & D svijeta. Topjoy je zasnovan na prošloštu orijentiranom metodu za tržištu potrošača i uključujući "innovataciju za vodi modu, integritet za izgradnju budućnu "noloficija, s jedinstvenom dizajnom, vodećih tehnologije i proizvodnje kapaciteta prve klase, Topjoy je posvećen na razvoj inteligentnog naprednog potrošača elektronika. Topjoy glavni posao promoviraju sopstvu Brand Topjoy za ispod proizvoda: 1.Laptop i tabla 2. Smart proizvodi - plesa robot i smart pisanja pad Etc. O Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, poduzetnika Topjoy, brze raste tehnologije kompanije, kao i proizvodnje baze Topjoy, koji je specijalizovao u proizvodnju naprednog potrošača elektronike, poput Laptop, Pocket PC, tablet PC, plesa Robot, Smart Robot, Smart Write Pad itd. O Factoriji: Naša fabrika je kvalifikovana za ISO9001: 2008 certifikaciju, i koncentrirao na naše sopstvenog posao Brand Topjoy i neku OEM&ODM uslugu za mušterija iz cijelog svijeta. Sa 6000 kvadratnih metara, naša fabrika se nalazi u okrugu Baoan Shenzhen, sa naprednim uvoznim opremu i proizvodnim linijama, Mjesečni kapaciteta proizvoda više od 200K i godišnje okret je preko 20 miliona USD.

magis

PRODUCTS

magis

PERITUS NUNTIA

Kole vrsta smarnih robotnih igrača su odgovarajuće za djecu

Danas, smanji robotski igračke postane više i zajednijih na tržištu. Prema relevantnim podataka, kao važni grana robota usluga, Veličina tržišta smanjih robota djece će došati 11,1 milijardi američkih dolara u sljedećih pet godina, i usluga i sadržaj prihod obrazovnog usluga će došati 11,1 milijardi američkih dolara.

2022-01-12 magis

Kratko uvođenje razvoja smartnog robota igranja proizvoda

Šta morate znati o razvoju listnog igranjaka proizvoda? Prvo sve, trebate dizajnski tim sa svećenim sposobnostima. Haga va treba? Od planiranja i pozicija, do proizvodnje hardware, programiranja softver i dizajn, do kontinune regulacije i testiranje, Ovo je veliki ciklus i velika proizvodnje stvar.

2022-01-18 magis

2020 Međunarodni izložba izbore

Topjoy International Development Group co., LTD, osnovana je 2002. godine, je visoka tehnologija poduzeta uključena u istraživanje, dizajnu, proizvodnju, prodaje i uslugu kao cijelu, sjedište u HongKong, ima glavni dizajneri R & D svijeta.

2021-05-17 magis

Ko je odgovarajući za koriste čitača Ebooka

Ebook Readers je novi digitalni čitač sa elektronskom ekranom papirom. Ima nisko radijacije, potrošanje niske struje, nema ošteće oči, lako nosi, a njegova pokazivanja je realistična, koja izgleda isto kao učinak papirnih knjiga, i veoma popularna među čitačima.

2022-01-25 magis

Kako izabrati najbolji čitači Ebook koji te odgovarajuju

Sa kontinunom razvojom i napredom industrije Ebook Readers, čitači Ebook postani su više i popularniji u prošlih dvije godine. Mnogi prijatelji gledaju razne e- knjiga i ne znaju ko da izabrati. Danas, učimo kako izabrati najboljih čitači Ebook koji ih odgovarajuju.

2022-02-08 magis

Smart pucanje gimbal čini pisaju života

Kao mobilni telefon, sportski kamer i bezogala kameru, može pratiti video sa priznanje i pozicijom AI lice. Stvorič doni veliku prilagodnost. Šta je smart pucanje gimbal? Damo se znamo!

2021-07-05 magis

Kako kupiti čitači Ebook

Zašto žete Kupite čitači Ebook? Obično čitaje romane, čitaje profesionalne materijale, koriste ga na poslovnim putnicima, ili koristite ga kao modni element?

2022-02-16 magis

Smišni držik telefona pucanja zahrdite

Sa kontinunom razvoju tehnologije danas, jednostavno pitan je imati podržava mobilnog telefona. Ako imate smanjin držik telefona pucanja, odgovaračnost snimanja video i živog broadcasta će biti još uzbuđenji.

2021-07-13 magis

magis