DE NOBIS

O Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., LTD, osnovana je 2002. godine, je visoka tehnologija poduzeta uključena u istraživanje, dizajnu, proizvodnju, prodaje i uslugu kao cijelu, sjedište u HongKong, ima glavni dizajneri R & D svijeta. Topjoy je zasnovan na prošloštu orijentiranom metodu za tržištu potrošača i uključujući "innovataciju za vodi modu, integritet za izgradnju budućnu "noloficija, s jedinstvenom dizajnom, vodećih tehnologije i proizvodnje kapaciteta prve klase, Topjoy je posvećen na razvoj inteligentnog naprednog potrošača elektronika. Topjoy glavni posao promoviraju sopstvu Brand Topjoy za ispod proizvoda: 1.Laptop i tabla 2. Smart proizvodi - plesa robot i smart pisanja pad Etc. O Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, poduzetnika Topjoy, brze raste tehnologije kompanije, kao i proizvodnje baze Topjoy, koji je specijalizovao u proizvodnju naprednog potrošača elektronike, poput Laptop, Pocket PC, tablet PC, plesa Robot, Smart Robot, Smart Write Pad itd. O Factoriji: Naša fabrika je kvalifikovana za ISO9001: 2008 certifikaciju, i koncentrirao na naše sopstvenog posao Brand Topjoy i neku OEM&ODM uslugu za mušterija iz cijelog svijeta. Sa 6000 kvadratnih metara, naša fabrika se nalazi u okrugu Baoan Shenzhen, sa naprednim uvoznim opremu i proizvodnim linijama, Mjesečni kapaciteta proizvoda više od 200K i godišnje okret je preko 20 miliona USD.

magis

PRODUCTS

magis

PERITUS NUNTIA

Onga su zajednički pamu su suočavajući neuspjeh državaka

Kroz iznadno istrage, problem pamućih držica sa u osnovi može biti utvrđen. Ako nisu sigurnite, možete se konsultati sa pamom spodrživača sa liom, a profesionalni će ga riješiti.

2021-09-29 magis

Šta su pitanja trebalo da se pažnje na pridruženom pamućim držiku sa liom

Kada imamo relativno visoke zahtjeve za određeni parametru pamom vlasnika sa liom, poput tačnost ili brzina, koji se ne može ispuniti postojećih standardnih proizvoda, moramo izvršiti prijasni pamućih držica sa liom. Kvima pitanja trebalo da se pažnje u procesu peređenog pametnog državača sa liom?

2021-10-01 magis

2020 Međunarodni izložba izbore

Topjoy International Development Group co., LTD, osnovana je 2002. godine, je visoka tehnologija poduzeta uključena u istraživanje, dizajnu, proizvodnju, prodaje i uslugu kao cijelu, sjedište u HongKong, ima glavni dizajneri R & D svijeta.

2021-05-17 magis

Ko je smartni držik telefona snimanja bolje

Smišnji držik telefona puca usvoji najnovije smanji Bluetooth BLE5.0 chip i može stalno raditi 50 sata. Automatika funkcija za praćenje slike može pratiti lice i objekte ljude, tako da se vaše žive slike nisu izgubljene, i usbriji je donisati robe.

2021-10-07 magis

Smart pucanje gimbal čini pisaju života

Kao mobilni telefon, sportski kamer i bezogala kameru, može pratiti video sa priznanje i pozicijom AI lice. Stvorič doni veliku prilagodnost. Šta je smart pucanje gimbal? Damo se znamo!

2021-07-05 magis

Smišni držik telefona pucanja zahrdite

Sa kontinunom razvoju tehnologije danas, jednostavno pitan je imati podržava mobilnog telefona. Ako imate smanjin držik telefona pucanja, odgovaračnost snimanja video i živog broadcasta će biti još uzbuđenji.

2021-07-13 magis

Kako ispravno koristiti vakujuci automobila

Ovaj članak predstavi zaprevjerenje kada koristi vakuju otvori automobila

2021-07-20 magis

Rol japama telefona državaća pucanja za vozilu

Ovaj članak opisuje ulogu pamućih država telefona u automobilim

2021-07-27 magis

magis