О компанији

O Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., LTD, osnovana 2002. Prodaja i usluga u cjelini, sa sjedištem u HongKongu, ima najviše svjetske dizajnere za istraživanje i razvoj. Topjoy se temelji na potrošačkom usmjerenom marketing metodi i pridržava "inovaciju za vođenje mode, integritet za izgradnju budućnosti poslovne filozofije, sa jedinstvenim dizajnom, vodećom tehnologijom, i prvoklasnim proizvodnim kapacitetima, Topjoy se predao razvoju inteligentne napredne potrošačke elektronike. Topjoy glavni posao promovira vlastiti Brand Topjoy za ispod proizvoda: 1.Laptop i tablet 2.Smart proizvodi - plesni robot i pametno pisanje i etc. O Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, podružnica Topjoya, brzo rastuće specijalizirani za proizvodnju napredne potrošačke elektronike, poput Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Pametni robot, Pametnjaković za pisanje itd. O tvornici: Naša tvornica je kvalificirana za certifikaciju ISO9001: 2008, i koncentrirao se na naš Brand Topjoy posao i neke OEM&ODM usluge za kupce iz cijelog svijeta. S 6000 četvornih metara, naša tvornica se nalazi u Baoan District Shenzhen, s naprednim uvozom opreme i proizvodne linije, mjesečni kapacitet proizvoda više od 200K, a godišnji promet je preko 20 milijuna USD.

Погледај још

Производ

Погледај још

и вести

Kakve su pametne robotske igračke pogodne za djecu.

Danas, pametne robotske igračke postaju sve češće na tržištu. Prema relevantnim podacima, kao važna grana servisnih robota, Veličina tržišta dječjih pametnih robota dosegnut će 11,1 milijardi američkih dolara u sljedećih pet godina, i prihodi od usluge i sadržaja od robota obrazovnog usluga dosegnut će 11,1 milijarde američkih dolara.


Kratko uvođenje razvoj proizvoda pametnih robota igračke proizvoda

Što trebate znati o razvoju pametnih proizvoda igračaka? Kao prvo, potreban ti je dizajn tim sa sveobuhvatnim sposobnostima. Zašto ti treba? Od planiranja i pozicioniranja, do proizvodnje hardvera, programiranja i dizajna, do kontinuirane regulacije i testiranja, Ovo je veliki ciklus i velika proizvodnja stvar.


Međunarodna izložba 2020.

Topjoy International Development Group co., LTD, osnovana 2002. Prodaja i usluga u cjelini, sa sjedištem u HongKongu, ima najviše svjetske dizajnere za istraživanje i razvoj.


Pametna snimanja čini vaš životni rekord pametnijima

Kao mobilni telefon, sportska kamera i bez ogledala, može pratiti video s prepoznavanjem lica i pozicioniranjem. Stvoritelj donosi veliku udobnost. Što je pametno snimanje? Hajde da saznamo!


Pametni snimač telefona koje zaslužuješ

Sa stalnim razvojem tehnologije danas, jednostavno je imati nositelj mobilnih telefona. Ako imate pametni snimanje telefon držač, prikladnost snimanja video i prenos uživo će biti još uzbudljivija.


Kako ispravno koristiti usisivače automobila

Ovaj članak uvodi mjere opreza pri korištenju usisivača


Uloga pametnog telefona za pucanje za vozila

Ovaj članak opisuje ulogu pametnih pucanja telefona u automobilima.


Ručni usisivač rada načelo

Ovaj članak opisuje načelo rada i karakteristike ručnog usisivača


Погледај још