Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Si të përdorësh mbajtësinë e zgjuar të personalizuara

1 Instalimi i hapave të personalizuar me mbajtësin e zgjuar: 1. Hape aplikimin e celularit, kliko "Im" në faqen e shtëpisë për të hyrë në qendër personale. 2. Kliko "Razhet". 3. Kliko tre pikat në qoshen e sipërm të djathtë dhe zgjidhni pajisjen. 4. Sipas operacionit të shpejtë, vëreni kamerën tek objekti që do të fotografohet për të kompletuar lidhjen.

2022-08-30 Shih më shumë

Çfarë t’i kushtojmë vëmendje kur përdorni shpërndarësin e sapunit

Përdorimi i shpërndarësit të sapunit duket i thjeshtë, por ka disa gjëra që duhet kushtuar vëmendje. Masat kryesore për përdorimin e shpërndarësit të sapunit janë:

2022-08-11 Shih më shumë

Pastruesi i lëvizshëm i dorës analizon nëse pastruesit e mbajtur me dorë janë të mirë apo jo.

1. Prodhimi i furnizuesit të vogël është i vogël, i lehtë në peshë, i vogël. e bukur në pamje, e lehtë për të mbartur dhe përdorur; Ajo vjen me një tub të zgjeruar për të shmangur përkuljen ose përpjekjet kur vakuumin; Tela ka një gjatësi të caktuar për të shmangur zëvendësimin e përsëritur të panelit të furnizimit të energjisë ndërsa pastron dhomën;

2022-07-15 Shih më shumë

Arsyeja pse vëzhgohet gjerësisht ardhja e mbajtësit e zgjuar të përballur me mend

Historia e mbajtësit e mençur përballet e zgjuar nga pamja në zhvillim nuk është e gjatë dhe u zhvillua me zhvillimin e teknologjisë inteligjente. Por në disa vite, Kamerat e zgjuara PTZ janë bërë tashmë një nga produktet më të zgjuara të hardware në sytë e publikut, Dhe shumë familje do të blejnë disa gjëra të mençura për të mbajtur në shtëpi për të mbrojtur sigurinë e shtëpisë , rojtari i shtëpisë.

2022-11-15 Shih më shumë

Si të përdorësh pas dispozitorisë së sapunit të plota?

Shpërndarësia e sapunit të përgjithshëm ndahet në dy lloje: shpërndarësi i sapunit manual dhe shpërndarësi automatik. Metoda përdorimi është shumë e thjeshtë. Dispensi manual sapuni do të ketë një butoni, dhe lëngu mund të lihet duke shtypur butonin; Kur e përdor, Ktheje ndryshimin e parë, dhe pastaj vë dorën në pozicionin e jashtëqit të lëngjes, Dhe shpërndarësi i sapunit do të lëshojë lëng.

2022-08-11 Shih më shumë

Faktori i sapunit i shkatërron dobitë e përdorimit të sapunit

Fabrika e shpërndarës së sapunit beson se shpërndarësi i sapunit është një lloj mjedisi sanitare që përdoret zakonisht në banjë. Funksioni i saj është kryesisht i instaluar pranë lavamanës, për të kontrolluar furnizimet e larjes të tilla si sanitizer dore dhe sapuni i banjos. Ka dy lloje automatike, të cilat përdoren gjerësisht në vende publike, si shtëpitë e hotelet, tregtiet dhe vendet zbavitëse.

2022-08-11 Shih më shumë

Pastruesi i përgjithshëm për të blerë këshillat

1. Në të njëjtën situatë si pajisjet e tjera elektrike, Projekti dhe prodhimi i pastruesve të përgjithshme të dorës janë relativisht të pjekur, Kështu që të gjithë nuk duhet të përdorin marka të huaja. Tashmë, pastruesit e vakuumit me dorë të përgjithshëm janë ende prodhime kosto-efektuese. Ka shumë produkte.

2022-07-15 Shih më shumë

Cilat janë karakteristika e fabrikës së zgjuar përballëse të mbajturve të telefonit celularë

Fabrika e zgjuar përballet e mbajturve beson se mbajtësi i telefonit celular është një dekorim për vendosjen e celularëve. Materialet e përbashkët janë: mbajtësi i telefonisë së lëvizshme plastike, mbajtësi i telefonisë së lëvizshme pvc, Mbajtësin e telefonit të lëvizshëm druri, mbajtësin e telefonit të lëvizshëm, rrezatimi i qymyrit bambues, Poshtësi i telefonit celular është kryesisht për të parandaluar telefonin e lëvizshëm, Dhe celulari mund të vendoset tre-dimensional ose horizontalisht.

2022-05-09 Shih më shumë

Shih më shumë