O NAS

O Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co, LTD, ustanovljena leta 2002, je visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja z raziskavami, oblikovanjem, proizvodnjo, prodaja in storitev kot celota, sedež v HongKongu, ima najboljše oblikovalce za raziskave in razvoj na svetu. Topjoy temelji na metodi trženja, usmerjenem v potrošnike, in se drži "inovacije za vodenje mode, integriteto za gradnjo prihodnosti "poslovne filozofije, z edinstveno oblikovanje, vodilno tehnologijo in prvovrstno proizvodno zmogljivostjo, Topjoy se je zavezal razvoju inteligentne napredne potrošniške elektronike. Topjoy glavno podjetje spodbuja lastno Brand Topjoy za spodnje izdelke: 1.Laptop in tableta 2.Smart izdelki - plesni robot in pametni pisalni pad etc. O Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, hčerinska družba Topjoy, hitro rastoče tehnološke družbe in proizvodne baze Topjoyja, ki so specializirani za proizvodnjo napredne potrošniške elektronike, kot so prenosnik, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Pametni robot, Smart Write Pad itd. O tovarni: Naša tovarna je kvalificirana za certificiranje ISO9001: 2008, in se osredotočil na naše lastno podjetje Brand Topjoy in nekaj storitev OEM&ODM za stranke iz vsega sveta. Z 6000 kvadratnih metrov, naša tovarna se nahaja v Baoan District Shenzhen, z napredno uvoženo opremo in proizvodne linije, mesečna zmogljivost izdelka več kot 200K in letni promet je več kot 20 milijonov USD.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Previdnostni ukrepi za uporabo sesalnikov po meri avtomobilov

Bodite pozorni na napajanje prilagojenih sesalnikov avtomobilov: ko se sesalnik avtomobilov uporablja za kratek čas, Avtomobilski ključ lahko obrnete na ON položaj in ga nato priključite v vžigalnik za uporabo, če pa se uporablja dolgo časa, več kot 5 minut, Za zaščito avtomobilske baterije je najbolje uporabiti sesalnik po zagonu vozila.

2022-05-30 Poglej več

Tovarna sesalca avtomobilov govori o uporabi sesalnik avtomobila

Upoštevajte, da ko se sesalnik avtomobilov uporablja za kratek čas, se lahko ključ avtomobilov obrne na položaj ON, in potem ga lahko vstavite v vžigalnik za uporabo, če pa se uporablja dolgo časa, več kot 5 minut, Tovarna sesalnik avtomobila priporoča Za zaščito avtomobilske baterije, je najbolje uporabiti sesalnik po zagonu vozila.

2022-05-27 Poglej več

Mednarodna razstava 2020

Topjoy International Development Group co., LTD, ustanovljena leta 2002, je visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja z raziskavami, oblikovanjem, proizvodnjo, prodaja in storitev kot celota, sedež v HongKongu, ima najboljše oblikovalce za raziskave in razvoj na svetu.

2021-05-17 Poglej več

Proizvajalci sesalnik avtomobilov delijo razvrstitev po meri sesalnike avtov

Majhni avtomobili so zdaj zelo priljubljeni, skoraj vsako gospodinjstvo ga ima. Previdni prijatelji bodo ugotovili, da po uporabi avtomobila za nekaj časa, se bo prilepilo veliko majhnega prahu. In ni lahko se ga držati z brisačo, kaj naj naredim? Starši, ne skrbite. proizvajalci sesalnik avtomobilov so ugotovili, da obstaja izdelek na trgu, ki rešuje zgoraj navedene težave - avto vakuum cv -Poskrbljivo.

2022-05-25 Poglej več

Porcelana avtomobil sesalniki podjetje kako uporabljati sesalnik

Podjetje za prah, ki ga ni mogoče sesati. Lahko ga uporabiš s prašilnikom, da ga udariš iz avta. Na primer, za sedež, narejen iz flanela, lahko prah s prahu, ki je prvi prišel v blazino, in nato uporabi sesalnik, tako da je učinek boljši. Opozoriti je treba, da pri prahu prahu sila ne sme biti prevelika, drugače bo prašni predmet zlahka poškodovan. Poleg tega je pri prahu veliko prahu v avtu, zato morajo biti vrata popolnoma odprta, in klimatska naprava mora biti vklopljena na maksimum, da se prah iz avtomobila izpihne.

2022-10-25 Poglej več

Kakšne vrste pametni obračani proizvajalci so vredni pridružiti

Pametni nosilci so posebej zasnovani za streljanje. V nekaterih domačih turističnih znamenitosti imajo pametni nosilci dobre učinke streljanja, zato jih imajo vsi radi. Zato je imetnik pametnega srečanja tudi postal projekt, v katerega želijo veliko ljudi vlagati. Naslednji. proizvajalec pametno obrnjen obrnjen proizvajalec vas bo odpeljal, da ugotovite, kakšen proizvajalec je vredno pridružiti.

2022-05-19 Poglej več

Veleprodaja ročni vakuum v Kitajski, kako izbrati

Tekmovanje med debelnim ročnim sesalnikom v porcelanu in sesalnikom na podih nikoli ni prenehalo. Čeprav imajo uporabniki različna mnenja, večina potrošnikov še vedno meni, da so ročni sesalniki bolj praktični. Konec koncev, ročni sesalniki temeljijo na sesalnikih v podih. Tehnologija je bila nadgrajena in je bolj uporabna v vsakodnevnem domačem življenju.

2022-11-07 Poglej več

Pametno streljanje naredi vaš življenjski rekord pametnejši.

Kot mobilni telefon, športna kamera in brezzrcalna kamera, lahko sledi video s prepoznavanjem in pozicioniranjem obraza AI. Stvarnik prinaša veliko udobje. Kaj je pametno streljanje gimbal? Pojdimo izvedeti!

2021-07-05 Poglej več

Poglej več