O NAS

O Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co, LTD, ustanovljena leta 2002, je visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja z raziskavami, oblikovanjem, proizvodnjo, prodaja in storitev kot celota, sedež v HongKongu, ima najboljše oblikovalce za raziskave in razvoj na svetu. Topjoy temelji na metodi trženja, usmerjenem v potrošnike, in se drži "inovacije za vodenje mode, integriteto za gradnjo prihodnosti "poslovne filozofije, z edinstveno oblikovanje, vodilno tehnologijo in prvovrstno proizvodno zmogljivostjo, Topjoy se je zavezal razvoju inteligentne napredne potrošniške elektronike. Topjoy glavno podjetje spodbuja lastno Brand Topjoy za spodnje izdelke: 1.Laptop in tableta 2.Smart izdelki - plesni robot in pametni pisalni pad etc. O Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, hčerinska družba Topjoy, hitro rastoče tehnološke družbe in proizvodne baze Topjoyja, ki so specializirani za proizvodnjo napredne potrošniške elektronike, kot so prenosnik, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Pametni robot, Smart Write Pad itd. O tovarni: Naša tovarna je kvalificirana za certificiranje ISO9001: 2008, in se osredotočil na naše lastno podjetje Brand Topjoy in nekaj storitev OEM&ODM za stranke iz vsega sveta. Z 6000 kvadratnih metrov, naša tovarna se nahaja v Baoan District Shenzhen, z napredno uvoženo opremo in proizvodne linije, mesečna zmogljivost izdelka več kot 200K in letni promet je več kot 20 milijonov USD.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Katere so navadne napake pametnega obračanja nosilcev

Z zgoraj navedeno preiskavo je mogoče v bistvu ugotoviti problem pametnega obravnavanega imetnika. Če niste prepričani, se lahko posvetujete z dobaviteljem pametno obravnavanih nosilcev in strokovnjak bo to rešil.

2021-09-29 Poglej več

Katerih vprašanj je treba posvetiti pozornost za prilagojene pametno obračanje imetnika

Če imamo sorazmerno visoke zahteve za določen parametr pametnega obrnjenega nosilca, kot sta natančnost ali hitrost, ki jih obstoječi standardni izdelki ne morejo izpolniti, moramo opraviti prilagojen pametno obrnjeno imetnik. Na katera vprašanja je treba posvetiti pozornost v procesu prilagojene pametno obravnavanje nosilca?

2021-10-01 Poglej več

Mednarodna razstava 2020

Topjoy International Development Group co., LTD, ustanovljena leta 2002, je visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja z raziskavami, oblikovanjem, proizvodnjo, prodaja in storitev kot celota, sedež v HongKongu, ima najboljše oblikovalce za raziskave in razvoj na svetu.

2021-05-17 Poglej več

Pametno streljanje naredi vaš življenjski rekord pametnejši.

Kot mobilni telefon, športna kamera in brezzrcalna kamera, lahko sledi video s prepoznavanjem in pozicioniranjem obraza AI. Stvarnik prinaša veliko udobje. Kaj je pametno streljanje gimbal? Pojdimo izvedeti!

2021-07-05 Poglej več

Pametno streljanje telefon imetnik si zasluži

S stalnim razvojem tehnologije danes je preprosto imeti imetnika mobilnega telefona. Če imate pametno streljanje telefon imetnik, primernost snemanja video in oddaje v živo bo še bolj zanimivo.

2021-07-13 Poglej več

Kako pravilno uporabljati sesalnike avtomobila

Ta članek uvaja previdnostne ukrepe pri uporabi sesalnika avtomobila

2021-07-20 Poglej več

Vloga imetnika pametnega strelnega telefona za vozila

Ta članek opisuje vlogo pametno streljanje telefon imetnikov v avtomobilih

2021-07-27 Poglej več

Način delovanja sesalnika ročic

Ta članek opisuje načelo delovanja in značilnosti ročnega sesalnika

2021-08-03 Poglej več

Poglej več