DESPRE

Despre Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., LTD, a fost fondată în 2002, este o întreprindere de înaltă tehnologie angajată în cercetare, proiectare, producție, Vânzările şi serviciile în ansamblu, cu sediul în HongKong, are cei mai buni designeri de cercetare şi dezvoltare din lume. Topjoy se bazează pe metoda de marketing orientată către consumatori şi aderând la "inovaţia de a ghida moda, integritatea pentru a construi viitorul "filosofia de afaceri, cu design unic, tehnologie de lider, și capacitatea de producție de primă clasă, Topjoy s-a angajat să dezvolte electronice avansate de consum inteligent. Topjoy principala afacere promoveaza propriul Brand Topjoy pentru produsele de mai jos: 1.Laptop și tabletă 2.Smart produse - robot de dans și de scris inteligent pad Etc. Despre Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, filiala Topjoy, o companie de tehnologie în creștere rapidă, precum și baza de producție a Topjoy, care se specializează în fabricarea de electronice avansate de consum, cum ar fi Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Robot inteligent, Smart Write Pad etc. Despre fabrică: Fabrica noastră este calificată pentru certificarea ISO9001: 2008, și concentrat pe propria noastră afacere Brand Topjoy și unele servicii OEM&ODM pentru clienții din întreaga lume. Cu 6000 de metri pătraţi, fabrica noastră este situată în districtul Baoan Shenzhen, cu echipamente avansate importate şi linii de producţie, capacitatea lunară de produse peste 200K, iar cifra de afaceri anuală este de peste 20 milioane USD.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Care sunt eșecurile comune deținător inteligent cu fața

Prin investigația menționată anterior, problema deținătorului inteligent care se confruntă poate fi determinată. Dacă nu sunteți sigur, puteți consulta furnizorul deținător inteligent, iar profesionistul va rezolva acest lucru.

2021-09-29 Vezi mai mult

Ce probleme ar trebui acordate atenție pentru deținător inteligent față personalizat

Atunci când avem cerințe relativ ridicate pentru un anumit parametru deținător inteligent, precum precizia sau viteza, care nu poate fi îndeplinit de produsele standard existente, avem nevoie pentru a efectua un customized deținător inteligent. La ce probleme ar trebui să fie acordate atenție în procesul personalizat deținător inteligent față?

2021-10-01 Vezi mai mult

200

Topjoy International Development Group co., LTD, a fost fondată în 2002, este o întreprindere de înaltă tehnologie angajată în cercetare, proiectare, producție, Vânzările şi serviciile în ansamblu, cu sediul în HongKong, are cei mai buni designeri de cercetare şi dezvoltare din lume.

2021-05-17 Vezi mai mult

Deștept de fotografiere gimbal face recordul vieții dvs. mai inteligent

Ca telefon mobil, cameră sportivă și cameră fără oglindă, poate urma videoclipul cu recunoașterea feței și poziționarea. Creatorul aduce o mare confort. Ce înseamnă "deștept"? Să aflăm!

2021-07-05 Vezi mai mult

Un deţinător de tragere inteligent pe care îl meritaţi.

Odată cu dezvoltarea continuă a tehnologiei astăzi, este o chestiune simplă de a avea un deţinător de telefonie mobilă. Dacă aveți un deținător de telefon de fotografiere inteligent, adecvarea înregistrării video și difuzare live va fi și mai interesant.

2021-07-13 Vezi mai mult

Cum să utilizați aspiratoare auto corect,

Acest articol introduce măsurile de precauție la utilizarea aspiratorului masină

2021-07-20 Vezi mai mult

Rolul suportului de telefon inteligent pentru vehicule

Acest articol descrie rolul de deținătorii de telefon de fotografiere inteligent în mașinile

2021-07-27 Vezi mai mult

Principiul de operare a aspiratorului manual

Acest articol descrie principiul de funcționare și caracteristicile aspiratorului manual

2021-08-03 Vezi mai mult

Vezi mai mult