DESPRE

Despre Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., LTD, a fost fondată în 2002, este o întreprindere de înaltă tehnologie angajată în cercetare, proiectare, producție, Vânzările şi serviciile în ansamblu, cu sediul în HongKong, are cei mai buni designeri de cercetare şi dezvoltare din lume. Topjoy se bazează pe metoda de marketing orientată către consumatori şi aderând la "inovaţia de a ghida moda, integritatea pentru a construi viitorul "filosofia de afaceri, cu design unic, tehnologie de lider, și capacitatea de producție de primă clasă, Topjoy s-a angajat să dezvolte electronice avansate de consum inteligent. Topjoy principala afacere promoveaza propriul Brand Topjoy pentru produsele de mai jos: 1.Laptop și tabletă 2.Smart produse - robot de dans și de scris inteligent pad Etc. Despre Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, filiala Topjoy, o companie de tehnologie în creștere rapidă, precum și baza de producție a Topjoy, care se specializează în fabricarea de electronice avansate de consum, cum ar fi Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Robot inteligent, Smart Write Pad etc. Despre fabrică: Fabrica noastră este calificată pentru certificarea ISO9001: 2008, și concentrat pe propria noastră afacere Brand Topjoy și unele servicii OEM&ODM pentru clienții din întreaga lume. Cu 6000 de metri pătraţi, fabrica noastră este situată în districtul Baoan Shenzhen, cu echipamente avansate importate şi linii de producţie, capacitatea lunară de produse peste 200K, iar cifra de afaceri anuală este de peste 20 milioane USD.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Sfaturi pentru reumplerea adecvată

Descoperă cele mai bune practici pentru reumplerea dispenserul de săpun pentru a asigura curățenie și confort. Învățați cum să optimizeze procesul pentru eficiență maximă și eficacitate.

2023-11-08 Vezi mai mult

Tot ceea ce trebuie să știți despre vide

Descoperiți beneficiile și caracteristicile vidurilor de mână pentru întreținerea automobilelor și obțineți sfaturi speciale privind alegerea celei potrivite pentru nevoile dumneavoastră ..

2023-11-05 Vezi mai mult

Ultimate Ghidul pentru deținătorii de fotografie inteligent deținătorii de securitate și protecție sporită

2023-10-30 Vezi mai mult

Îmbunătățiți imaginile cu Smart Shooting Gimbal: deblocarea puterii de stabilizare și de control.

Descoperiți cum un Smart Shooting Gimbal poate transforma imaginile dvs. prin furnizarea de stabilizare superioară și control. De la captarea poze de acțiune uluitoare la producția videoclipuri de calitate profesională, acest lucru

2023-10-27 Vezi mai mult

Evoluţia distribuitorilor de săpun în industria de construcţii şi de materiale decorative

Descoperă progresele inovatoare şi funcţionalitatea dispenserelor de săpun în domeniul de construcţie şi materiale decorative, axat în mod specific pe sectorul hardware-urilor și instalațiilor din baie. Exploră

2023-10-24 Vezi mai mult

Descoperă beneficiile de a folosi un Dispenser de săpun pentru a păstra baia ta curat și proaspăt. Găsiți sfaturi și trucuri pe modul de a optimiza organizarea baie și îmbunătăți igiena.

2023-10-21 Vezi mai mult

Alegerea săpun perfect Dispenser pentru baie dvs.

Descoperă sfaturi practice pentru selectarea dispenser de săpun ideal pentru baie, fără angajamente, prețuri, sau recomandări de marcă.

2023-10-18 Vezi mai mult

Cum de a instala un Dispenser de săpun în 5 pași ușor.

Aflați cum să instalați cu ușurință un dispenser de săpun în doar cinci pași simple. Acest ghid cuprinzător oferă instrucţiuni pas cu pas, sfaturi utile, și răspunsuri la întrebările frecvent puse pentru a se asigura o

2023-08-28 Vezi mai mult

Vezi mai mult