DESPRE

Despre Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., LTD, a fost fondată în 2002, este o întreprindere de înaltă tehnologie angajată în cercetare, proiectare, producție, Vânzările şi serviciile în ansamblu, cu sediul în HongKong, are cei mai buni designeri de cercetare şi dezvoltare din lume. Topjoy se bazează pe metoda de marketing orientată către consumatori şi aderând la "inovaţia de a ghida moda, integritatea pentru a construi viitorul "filosofia de afaceri, cu design unic, tehnologie de lider, și capacitatea de producție de primă clasă, Topjoy s-a angajat să dezvolte electronice avansate de consum inteligent. Topjoy principala afacere promoveaza propriul Brand Topjoy pentru produsele de mai jos: 1.Laptop și tabletă 2.Smart produse - robot de dans și de scris inteligent pad Etc. Despre Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, filiala Topjoy, o companie de tehnologie în creștere rapidă, precum și baza de producție a Topjoy, care se specializează în fabricarea de electronice avansate de consum, cum ar fi Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Robot inteligent, Smart Write Pad etc. Despre fabrică: Fabrica noastră este calificată pentru certificarea ISO9001: 2008, și concentrat pe propria noastră afacere Brand Topjoy și unele servicii OEM&ODM pentru clienții din întreaga lume. Cu 6000 de metri pătraţi, fabrica noastră este situată în districtul Baoan Shenzhen, cu echipamente avansate importate şi linii de producţie, capacitatea lunară de produse peste 200K, iar cifra de afaceri anuală este de peste 20 milioane USD.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

200

Topjoy International Development Group co., LTD, a fost fondată în 2002, este o întreprindere de înaltă tehnologie angajată în cercetare, proiectare, producție, Vânzările şi serviciile în ansamblu, cu sediul în HongKong, are cei mai buni designeri de cercetare şi dezvoltare din lume.

2021-05-17 Vezi mai mult

Deștept de fotografiere gimbal face recordul vieții dvs. mai inteligent

Ca telefon mobil, cameră sportivă și cameră fără oglindă, poate urma videoclipul cu recunoașterea feței și poziționarea. Creatorul aduce o mare confort. Ce înseamnă "deștept"? Să aflăm!

2021-07-05 Vezi mai mult

Un deţinător de tragere inteligent pe care îl meritaţi.

Odată cu dezvoltarea continuă a tehnologiei astăzi, este o chestiune simplă de a avea un deţinător de telefonie mobilă. Dacă aveți un deținător de telefon de fotografiere inteligent, adecvarea înregistrării video și difuzare live va fi și mai interesant.

2021-07-13 Vezi mai mult

Cum să utilizați aspiratoare auto corect,

Acest articol introduce măsurile de precauție la utilizarea aspiratorului masină

2021-07-20 Vezi mai mult

Rolul suportului de telefon inteligent pentru vehicule

Acest articol descrie rolul de deținătorii de telefon de fotografiere inteligent în mașinile

2021-07-27 Vezi mai mult

Principiul de operare a aspiratorului manual

Acest articol descrie principiul de funcționare și caracteristicile aspiratorului manual

2021-08-03 Vezi mai mult

Robotul e de încredere.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei de automatizare şi apariţia erei digitale, roboţii intră treptat în viaţa noastră şi în familiile noastre. Deci, cum s-a dezvoltat robotul dansator?

2021-08-11 Vezi mai mult

Cum de a alege un dispenser de săpun personalizat

Săpun dispenser este un produs apropiat de inimile oamenilor și un produs necesar pentru baie. Din cauza proiectării ingenioase, a confortului şi a salubrizării şi a unei game largi de utilizări, este treptat plăcut de toată lumea, care face acest produs popular în familie.

2021-09-01 Vezi mai mult

Vezi mai mult