OM

Om Topjoy International Development Group co. LTD Topjoy International Development Group co. LTD, ble grunnlagt i 2002, er et høyteknologisk foretak med forskning, design, produksjon, Salg og service som helhet, med hovedkontor i HongKong, har verdens største forsknings- og utviklingsdesignere. Topjoy er basert på forbrukerorientert markedsføringsmetode og holder seg til "innovation for å lede mode, integritet for å bygge framtiden forretningsfilosofi med unik design, ledende teknologi og førsteklasses produksjonskapasitet, Topjoy forpliktet seg til å utvikle intelligent avansert elektronikk. Topjoy hovedvirksomhet promoverer egen Brand Topjoy for nedenstående produkter: 1.Laptop og tablett 2.Smarte produkter - dansobot og smart skrive pad osv. Om Shenzhen Skyworld Technology co. LTD Shenzhen Skyworld Technology, datterselskapet til Topjoy, et teknologi som vokser raskt, og produksjonsbasen til Topjoy, som er spesialisert på produksjon av avansert elektronikk, f.eks. bærbar computer, locket PC, Tablet PC, Dance Robot, Smart Robot, Smart Write Pad osv. Om fabrikk: Vår fabrikk er kvalifisert for ISO9001: 2008 sertifisering, og konsentrerte seg om vår egen Brand Topjoy-forretning og noe OEM&ODM-service for kunder fra hele verden. Med 6000 kvadratmeter, vår fabrikk ligger i Baoan-distriktet Shenzhen, med avansert importert utstyr og produksjonslinjer, månedlig produktkapasitet på over 200K, og årsomsetningen er over 20 millioner USD.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Kva slags smart robot leker som passar til barna

Nå for tiden blir smarte robot leker mer og mer vanlige på markedet. Ifølge relevante data, som en viktig gren av servicerobotter, Markedsstørrelsen på barnes smarte roboter vil nå 11,1 milliarder dollar i løpet av de neste fem årene. og inntektet fra opplæringsrobotter vil nå 11,1 milliarder dollar.

2022-01-12 se mer

Kort introduksjon av utvikling av smart robot leketøyprodukter

Hva trenger du å vite om utvikling av smart leketøy? Først trenger du et designteam med omfattende evner. Hvorfor trenger du det? Fra planlegging og posisjonering til maskinvareproduksjon, programvareprogrammering og utforming til kontinuerlig regulering og prøving, Dette er en stor syklus og stor produksjon.

2022-01-18 se mer

2020 internasjonale utstillinger

Topjoy International Development Group co. LTD, ble grunnlagt i 2002, er et høyteknologisk foretak med forskning, design, produksjon, Salg og service som helhet, med hovedkontor i HongKong, har verdens største forsknings- og utviklingsdesignere.

2021-05-17 se mer

Hvem er egnet til å bruke Ebook Readere

Ebook Readers er en ny digital leser med elektronisk skjerm. Den har lavt stråling, lavt energiforbruk, ingen øyeskade, lett å bære, og dens visningseffekt er realistisk. som ser ut som virkningen av papirbøker, og er svært populær blant leserne.

2022-01-25 se mer

Hvordan velge deg

Etter at Ebook Readers - industrien har utviklet og framskritt, har Ebook Readers blitt mer og mer populære i løpet av de siste to årene. Mange venner ser på forskjellige e-bøker og vet ikke hvem de skal velge. I dag, la oss lære å velge de beste Ebook-leserne som passer dem.

2022-02-08 se mer

Smart skyting gimbal gjør livet rekord smartere.

Som mobiltelefon, sportskamera og speilløst kamera kan den følge videoen med AI ansikt gjenkjenning og posisjonering. Skaperen bringer stor bekvemmelighet. Hva er smart skyting gimbal? La oss få vite det!

2021-07-05 se mer

Hvordan du kan kjøpe Ebook lesere

Hvorfor vil du kjøpe Ebook lesere? Leser du vanligvis romaner, leser du profesjonelt materiale, bruker det på forretningsreiser eller bruker det som mote?

2022-02-16 se mer

En smart skytetelefonholder du fortjener

Med den kontinuerlige utviklingen av teknologi i dag er det enkelt å ha en mobiltelefon. Hvis du har en smart skytetelefon innehaver, vil det være enda mer spennende å ta opp video og live sending.

2021-07-13 se mer

se mer