OM

Om Topjoy International Development Group co. LTD Topjoy International Development Group co. LTD, ble grunnlagt i 2002, er et høyteknologisk foretak med forskning, design, produksjon, Salg og service som helhet, med hovedkontor i HongKong, har verdens største forsknings- og utviklingsdesignere. Topjoy er basert på forbrukerorientert markedsføringsmetode og holder seg til "innovation for å lede mode, integritet for å bygge framtiden forretningsfilosofi med unik design, ledende teknologi og førsteklasses produksjonskapasitet, Topjoy forpliktet seg til å utvikle intelligent avansert elektronikk. Topjoy hovedvirksomhet promoverer egen Brand Topjoy for nedenstående produkter: 1.Laptop og tablett 2.Smarte produkter - dansobot og smart skrive pad osv. Om Shenzhen Skyworld Technology co. LTD Shenzhen Skyworld Technology, datterselskapet til Topjoy, et teknologi som vokser raskt, og produksjonsbasen til Topjoy, som er spesialisert på produksjon av avansert elektronikk, f.eks. bærbar computer, locket PC, Tablet PC, Dance Robot, Smart Robot, Smart Write Pad osv. Om fabrikk: Vår fabrikk er kvalifisert for ISO9001: 2008 sertifisering, og konsentrerte seg om vår egen Brand Topjoy-forretning og noe OEM&ODM-service for kunder fra hele verden. Med 6000 kvadratmeter, vår fabrikk ligger i Baoan-distriktet Shenzhen, med avansert importert utstyr og produksjonslinjer, månedlig produktkapasitet på over 200K, og årsomsetningen er over 20 millioner USD.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

2020 internasjonale utstillinger

Topjoy International Development Group co. LTD, ble grunnlagt i 2002, er et høyteknologisk foretak med forskning, design, produksjon, Salg og service som helhet, med hovedkontor i HongKong, har verdens største forsknings- og utviklingsdesignere.

2021-05-17 se mer

Smart skyting gimbal gjør livet rekord smartere.

Som mobiltelefon, sportskamera og speilløst kamera kan den følge videoen med AI ansikt gjenkjenning og posisjonering. Skaperen bringer stor bekvemmelighet. Hva er smart skyting gimbal? La oss få vite det!

2021-07-05 se mer

En smart skytetelefonholder du fortjener

Med den kontinuerlige utviklingen av teknologi i dag er det enkelt å ha en mobiltelefon. Hvis du har en smart skytetelefon innehaver, vil det være enda mer spennende å ta opp video og live sending.

2021-07-13 se mer

Hvordan du bruker bilstøvsugere riktig

Denne artikkelen innfører forholdsregler ved bruk av støvsugeren

2021-07-20 se mer

Funksjonen av smart skytefonholder for kjøretøyer

Denne artikkelen beskriver rollen som smart skytefonholdere i biler

2021-07-27 se mer

Håndholdt støvsuger driftsprinsip

Denne artikkelen beskriver driftsprinsippet og egenskapene til håndholdt støvsuger.

2021-08-03 se mer

Er dansobot pålitelig.

Med utviklingen av automatiseringsteknologi og den digitale tidsalderens fremkomst kommer robotene gradvis inn i vårt liv og inn i vår familie. Hvordan utviklet den dansende roboten?

2021-08-11 se mer

Hvordan du velger en tilpassad såpe dispenser

Såpeavdelingen er et produkt som er nært hjertet og et mål for toalettet. På grunn av dets geniale design, bekvemmelighet og sanitære bruksområder, blir det gradvis likt av alle, som gjør dette produktet populært i familien.

2021-09-01 se mer

se mer