OM

Om Topjoy International Development Group co. LTD Topjoy International Development Group co. LTD, ble grunnlagt i 2002, er et høyteknologisk foretak med forskning, design, produksjon, Salg og service som helhet, med hovedkontor i HongKong, har verdens største forsknings- og utviklingsdesignere. Topjoy er basert på forbrukerorientert markedsføringsmetode og holder seg til "innovation for å lede mode, integritet for å bygge framtiden forretningsfilosofi med unik design, ledende teknologi og førsteklasses produksjonskapasitet, Topjoy forpliktet seg til å utvikle intelligent avansert elektronikk. Topjoy hovedvirksomhet promoverer egen Brand Topjoy for nedenstående produkter: 1.Laptop og tablett 2.Smarte produkter - dansobot og smart skrive pad osv. Om Shenzhen Skyworld Technology co. LTD Shenzhen Skyworld Technology, datterselskapet til Topjoy, et teknologi som vokser raskt, og produksjonsbasen til Topjoy, som er spesialisert på produksjon av avansert elektronikk, f.eks. bærbar computer, locket PC, Tablet PC, Dance Robot, Smart Robot, Smart Write Pad osv. Om fabrikk: Vår fabrikk er kvalifisert for ISO9001: 2008 sertifisering, og konsentrerte seg om vår egen Brand Topjoy-forretning og noe OEM&ODM-service for kunder fra hele verden. Med 6000 kvadratmeter, vår fabrikk ligger i Baoan-distriktet Shenzhen, med avansert importert utstyr og produksjonslinjer, månedlig produktkapasitet på over 200K, og årsomsetningen er over 20 millioner USD.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Hva er dei vanlige smart vendte innehaverfeiler

Gjennom undersøkelsen ovennevnte kan problemet med den smarte holderen hovedsakelig avgjøres. Hvis du ikke er sikker, kan du rådføre deg med den smart vendte innehaveren, og den profesjonelle vil løse det.

2021-09-29 se mer

Hvilke spørsmål skal være oppmerksom på for tilpasset smart vende innehaver

Når vi har forholdsvis høye krav til en bestemt parameter for den smart vendte innehaveren, som nøyaktighet eller hastighet, som ikke kan oppfylles av de eksisterende standardprodukter, må vi utføre en tilpasset smart vendte innehaver. Hvilke spørsmål bør man rette oppmerksomhet mot i prosessen med tilpasset smart vendt holder?

2021-10-01 se mer

2020 internasjonale utstillinger

Topjoy International Development Group co. LTD, ble grunnlagt i 2002, er et høyteknologisk foretak med forskning, design, produksjon, Salg og service som helhet, med hovedkontor i HongKong, har verdens største forsknings- og utviklingsdesignere.

2021-05-17 se mer

Hvilken smart skytefonholder er bedre?

Smart skytefonholderen vedtar den nyeste smart Bluetooth BLE5.0-chip og kan arbeide kontinuerlig i 50 timer. Den automatiske bildesporingsfunksjonen kan spore folks ansikter og gjenstander, slik at live sendebildene ikke går tapt. og det er bedre å bringe varer.

2021-10-07 se mer

Smart skyting gimbal gjør livet rekord smartere.

Som mobiltelefon, sportskamera og speilløst kamera kan den følge videoen med AI ansikt gjenkjenning og posisjonering. Skaperen bringer stor bekvemmelighet. Hva er smart skyting gimbal? La oss få vite det!

2021-07-05 se mer

En smart skytetelefonholder du fortjener

Med den kontinuerlige utviklingen av teknologi i dag er det enkelt å ha en mobiltelefon. Hvis du har en smart skytetelefon innehaver, vil det være enda mer spennende å ta opp video og live sending.

2021-07-13 se mer

Hvordan du bruker bilstøvsugere riktig

Denne artikkelen innfører forholdsregler ved bruk av støvsugeren

2021-07-20 se mer

Funksjonen av smart skytefonholder for kjøretøyer

Denne artikkelen beskriver rollen som smart skytefonholdere i biler

2021-07-27 se mer

se mer