OM

Om Topjoy International Development Group co. LTD Topjoy International Development Group co. LTD, ble grunnlagt i 2002, er et høyteknologisk foretak med forskning, design, produksjon, Salg og service som helhet, med hovedkontor i HongKong, har verdens største forsknings- og utviklingsdesignere. Topjoy er basert på forbrukerorientert markedsføringsmetode og holder seg til "innovation for å lede mode, integritet for å bygge framtiden forretningsfilosofi med unik design, ledende teknologi og førsteklasses produksjonskapasitet, Topjoy forpliktet seg til å utvikle intelligent avansert elektronikk. Topjoy hovedvirksomhet promoverer egen Brand Topjoy for nedenstående produkter: 1.Laptop og tablett 2.Smarte produkter - dansobot og smart skrive pad osv. Om Shenzhen Skyworld Technology co. LTD Shenzhen Skyworld Technology, datterselskapet til Topjoy, et teknologi som vokser raskt, og produksjonsbasen til Topjoy, som er spesialisert på produksjon av avansert elektronikk, f.eks. bærbar computer, locket PC, Tablet PC, Dance Robot, Smart Robot, Smart Write Pad osv. Om fabrikk: Vår fabrikk er kvalifisert for ISO9001: 2008 sertifisering, og konsentrerte seg om vår egen Brand Topjoy-forretning og noe OEM&ODM-service for kunder fra hele verden. Med 6000 kvadratmeter, vår fabrikk ligger i Baoan-distriktet Shenzhen, med avansert importert utstyr og produksjonslinjer, månedlig produktkapasitet på over 200K, og årsomsetningen er over 20 millioner USD.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Forholdsregler ved bruk av egnede bilstøvsugerer

Vær oppmerksom på strømforsyningen av tilpassede støvsugere: når støvsugeren brukes i kort tid, Du kan snu bilnøkkelen til ON-posisjon og så sette den i sigarett lighteren til bruk, men dersom den brukes i lang tid, mer enn 5 minutter, For å beskytte bilbatteriet er det best å bruke støvsugeren etter at kjøretøyet er startet.

2022-05-30 se mer

Bilstøvsugerfabrikken snakker om bruken av støvsugeren

Legg merke til at når støvsugeren brukes i kort tid, kan bilens nøkkel snu mot ON-posisjon. og så kan den settes inn i sigarett lighteren til bruk, men hvis den brukes i lang tid, mer enn fem minutter, Bilstøvsugerfabrikken anbefaler for å beskytte bilbatteriet, det er best å bruke støvsugeren etter at kjøretøyet er startet.

2022-05-27 se mer

2020 internasjonale utstillinger

Topjoy International Development Group co. LTD, ble grunnlagt i 2002, er et høyteknologisk foretak med forskning, design, produksjon, Salg og service som helhet, med hovedkontor i HongKong, har verdens største forsknings- og utviklingsdesignere.

2021-05-17 se mer

Bilstøvsugerprodusenter deler klassifiseringen av tilpassede støvsugere.

Små biler er veldig populære nå, og nesten alle husholdninger har en. Forsiktige venner vil oppdage at når bilen er brukt en tid, vil mye lite støv holde seg til den. Og det er ikke lett å holde seg til den med et håndkle, så hva skal jeg gjøre? Foreldre, ikke bekymre dere. bilstøvsugere har funnet ut at det finnes et produkt på markedet som løser ovennevnte problemer - en bilstøvsuge Lærer.

2022-05-25 se mer

Hva slags smarte holderprodusenter som er verdt å delta i

Smart vendte holder er spesielt konstruert for skyting. I noen turistattraksjoner har de smarte holdere gode skyteeffekter, og derfor liker alle dem. Den smarte innehaveren er derfor også blitt et prosjekt som mange ønsker å investere i. Neste. den smarte holderprodusenten vil ta deg med for å finne ut hva slags smart vendt holderprodusent er verdt å gå med.

2022-05-19 se mer

Smart skyting gimbal gjør livet rekord smartere.

Som mobiltelefon, sportskamera og speilløst kamera kan den følge videoen med AI ansikt gjenkjenning og posisjonering. Skaperen bringer stor bekvemmelighet. Hva er smart skyting gimbal? La oss få vite det!

2021-07-05 se mer

Hvorfor velge en vanlig produsent for smartpaneler

Store merke smarte holderprodusenter kan gi flere valgmuligheter, mens mange små produsenter vanligvis bare har noen få typer og stiler. Folk foretrekker flere valg når det gjelder å velge, så vi bør velge produsenter fra store merker.

2022-05-17 se mer

En smart skytetelefonholder du fortjener

Med den kontinuerlige utviklingen av teknologi i dag er det enkelt å ha en mobiltelefon. Hvis du har en smart skytetelefon innehaver, vil det være enda mer spennende å ta opp video og live sending.

2021-07-13 se mer

se mer