OVER

Over Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International development Group co., LTD, werd opgericht in 2002, is een high-tech onderneming bezig met het onderzoek, ontwerp, productie, verkoop en service als geheel, met het hoofdkantoor in HongKong, heeft's werelds beste R & D-ontwerpers. Topjoy is gebaseerd op consumentgerichte marketingmethode en houdt zich aan de "innovatie om mode te begeleiden, integriteit om de toekomst te bouwen" bedrijfsfilosofie, met uniek ontwerp, toonaangevende technologie en eersteklas productiecapaciteit, Topjoy toegewijd aan de ontwikkeling van intelligente geavanceerde consumentenelektronica. Topjoy-hoofdactiviteit promoten eigen merk Topjoy voor onderstaande producten: 1.Laptop en tablet 2. slimme producten-dansrobot en slim schrijfblok enz. Over Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld-technologie, de dochteronderneming van Topjoy, een snelgroeiend technologiebedrijf en de productiebasis van Topjoy, die gespecialiseerd is in de productie van geavanceerde consumentenelektronica, zoals laptop, pocket-pc, tablet-pc, dansrobot, slimme robot, slimme schrijfpad enz. Onze fabriek is gekwalificeerd voor ISO9001: 2008 certificering, en geconcentreerd op onze eigen merk Topjoy business en sommige OEM & ODM service voor klanten van over de hele wereld. Met 6000 vierkante meter, onze fabriek is gevestigd in Baoan District Shenzhen, met geavanceerde geïmporteerde apparatuur en productielijnen, maandelijkse productcapaciteit meer dan 200K en jaarlijkse omzet is meer dan 20 miljoen USD.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van aangepaste autostofzuigers

Let op de voeding van op maat gemaakte autostofzuigers: wanneer de autostofzuiger voor een korte tijd wordt gebruikt, kunt u de autosleutel in de AAN-positie draaien en vervolgens in de sigarettenaansteker steken voor gebruik, maar als het lange tijd wordt gebruikt, meer dan 5 minuten, Om de auto-accu te beschermen, is het het beste om de stofzuiger te gebruiken na het starten van het voertuig.

2022-05-30 Bekijk meer

De autostofzuigerfabriek spreekt over het gebruik van de autostofzuiger

Merk op dat wanneer de autostofzuiger voor een korte tijd wordt gebruikt, de autosleutel naar de AAN-positie kan worden gedraaid en vervolgens in de sigarettenaansteker kan worden gestoken voor gebruik, maar als het lange tijd wordt gebruikt, meer dan 5 minuten, De auto stofzuiger fabriek beveelt aan om de accu van de auto te beschermen, is het het beste om de stofzuiger te gebruiken na het starten van het voertuig.

2022-05-27 Bekijk meer

Internationale tentoonstelling van 2020

Topjoy International Development Group co., LTD, werd opgericht in 2002, is een high-tech onderneming bezig met het onderzoek, ontwerp, productie, verkoop en service als geheel, met het hoofdkantoor in HongKong, heeft's werelds beste R & D-ontwerpers.

2021-05-17 Bekijk meer

Fabrikanten van autostofzuigers delen de classificatie van op maat gemaakte autostofzuigers

Kleine auto's zijn nu erg populair en bijna elk huishouden heeft er een. Zorgvuldige vrienden zullen merken dat nadat de auto een tijdje is gebruikt, er veel klein stof aan blijft kleven, en het is niet gemakkelijk om er met een handdoek aan vast te houden, dus wat moet ik doen? Ouders, maak je geen zorgen, autostofzuigerfabrikanten hebben ontdekt dat er een product op de markt is dat de bovengenoemde problemen oplost-een autostofzuiger.

2022-05-25 Bekijk meer

Wat voor soort fabrikanten van slimme houders zijn het waard om mee te doen

De smart facing houders zijn speciaal ontworpen om te schieten. In sommige binnenlandse toeristische attracties hebben de slimme houders goede schieteffecten, daarom vindt iedereen ze leuk. Daarom is de houder met slimme facing ook een project geworden waarin veel mensen willen investeren. Vervolgens neemt de fabrikant van de slimme houder u mee om erachter te komen wat voor soort fabrikant van slimme houders het waard is om mee te doen.

2022-05-19 Bekijk meer

Slimme opnamen maken je levensrecord slimmer

Als mobiele telefoon, sportcamera en spiegelloze camera kan het de video volgen met AI-gezichtsherkenning en positionering. De maker brengt groot gemak. Wat is slimme gimbal schieten? Laten we het leren kennen!

2021-07-05 Bekijk meer

Waarom kiezen voor een gewone slimme paneelstandaard fabrikant

Fabrikanten van grote smart facing-houders kunnen meer keuzes bieden, terwijl veel kleine fabrikanten meestal maar een paar soorten en stijlen hebben. Nu geven mensen de voorkeur aan meerdere keuzes als het gaat om kiezen, dus we kunnen beter fabrikanten van grote merken kiezen.

2022-05-17 Bekijk meer

Een slimme telefoonhouder die je verdient

Met de voortdurende ontwikkeling van technologie vandaag, is het een eenvoudige zaak om een gsm-houder te hebben. Als je een slimme telefoonhouder hebt, zal de geschiktheid van het opnemen van video en live-uitzending nog spannender zijn.

2021-07-13 Bekijk meer

Bekijk meer