OVER

Over Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International development Group co., LTD, werd opgericht in 2002, is een high-tech onderneming bezig met het onderzoek, ontwerp, productie, verkoop en service als geheel, met het hoofdkantoor in HongKong, heeft's werelds beste R & D-ontwerpers. Topjoy is gebaseerd op consumentgerichte marketingmethode en houdt zich aan de "innovatie om mode te begeleiden, integriteit om de toekomst te bouwen" bedrijfsfilosofie, met uniek ontwerp, toonaangevende technologie en eersteklas productiecapaciteit, Topjoy toegewijd aan de ontwikkeling van intelligente geavanceerde consumentenelektronica. Topjoy-hoofdactiviteit promoten eigen merk Topjoy voor onderstaande producten: 1.Laptop en tablet 2. slimme producten-dansrobot en slim schrijfblok enz. Over Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld-technologie, de dochteronderneming van Topjoy, een snelgroeiend technologiebedrijf en de productiebasis van Topjoy, die gespecialiseerd is in de productie van geavanceerde consumentenelektronica, zoals laptop, pocket-pc, tablet-pc, dansrobot, slimme robot, slimme schrijfpad enz. Onze fabriek is gekwalificeerd voor ISO9001: 2008 certificering, en geconcentreerd op onze eigen merk Topjoy business en sommige OEM & ODM service voor klanten van over de hele wereld. Met 6000 vierkante meter, onze fabriek is gevestigd in Baoan District Shenzhen, met geavanceerde geïmporteerde apparatuur en productielijnen, maandelijkse productcapaciteit meer dan 200K en jaarlijkse omzet is meer dan 20 miljoen USD.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Wat voor soort slimme robotspeelgoed is geschikt voor kinderen

Tegenwoordig worden slimme robotspeelgoed steeds gebruikelijker in de markt. Volgens relevante gegevens, als een belangrijke tak van servicerobots, zal de marktomvang van slimme robots voor kinderen de komende vijf jaar 11,1 miljard dollar bedragen en zullen de service-en contentinkomsten van educatieve servicerobots 11,1 miljard dollar bedragen.

2022-01-12 Bekijk meer

Korte introductie van slimme ontwikkeling van robotspeelgoedproducten

Wat moet je weten over de ontwikkeling van slimme speelgoedproducten? Allereerst heb je een ontwerpteam nodig met uitgebreide mogelijkheden. Waarom heb je het nodig? Van planning en positionering tot hardwareproductie, softwareprogrammering en-ontwerp tot continue regelgeving en testen, dit is een grote cyclus en grote productie.

2022-01-18 Bekijk meer

Internationale tentoonstelling van 2020

Topjoy International Development Group co., LTD, werd opgericht in 2002, is een high-tech onderneming bezig met het onderzoek, ontwerp, productie, verkoop en service als geheel, met het hoofdkantoor in HongKong, heeft's werelds beste R & D-ontwerpers.

2021-05-17 Bekijk meer

Slimme opnamen maken je levensrecord slimmer

Als mobiele telefoon, sportcamera en spiegelloze camera kan het de video volgen met AI-gezichtsherkenning en positionering. De maker brengt groot gemak. Wat is slimme gimbal schieten? Laten we het leren kennen!

2021-07-05 Bekijk meer

Een slimme telefoonhouder die je verdient

Met de voortdurende ontwikkeling van technologie vandaag, is het een eenvoudige zaak om een gsm-houder te hebben. Als je een slimme telefoonhouder hebt, zal de geschiktheid van het opnemen van video en live-uitzending nog spannender zijn.

2021-07-13 Bekijk meer

Hoe autostofzuigers correct te gebruiken

Dit artikel introduceert de voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van de autostofzuiger

2021-07-20 Bekijk meer

Rol van smart shooting telefoonhouder voor voertuig

Dit artikel beschrijft de rol van slimme telefoonhouders in auto's

2021-07-27 Bekijk meer

Handheld stofzuiger werkingsprincipe

Dit artikel beschrijft het werkingsprincipe en de kenmerken van de handheld stofzuiger

2021-08-03 Bekijk meer

Bekijk meer