OVER

Over Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International development Group co., LTD, werd opgericht in 2002, is een high-tech onderneming bezig met het onderzoek, ontwerp, productie, verkoop en service als geheel, met het hoofdkantoor in HongKong, heeft's werelds beste R & D-ontwerpers. Topjoy is gebaseerd op consumentgerichte marketingmethode en houdt zich aan de "innovatie om mode te begeleiden, integriteit om de toekomst te bouwen" bedrijfsfilosofie, met uniek ontwerp, toonaangevende technologie en eersteklas productiecapaciteit, Topjoy toegewijd aan de ontwikkeling van intelligente geavanceerde consumentenelektronica. Topjoy-hoofdactiviteit promoten eigen merk Topjoy voor onderstaande producten: 1.Laptop en tablet 2. slimme producten-dansrobot en slim schrijfblok enz. Over Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld-technologie, de dochteronderneming van Topjoy, een snelgroeiend technologiebedrijf en de productiebasis van Topjoy, die gespecialiseerd is in de productie van geavanceerde consumentenelektronica, zoals laptop, pocket-pc, tablet-pc, dansrobot, slimme robot, slimme schrijfpad enz. Onze fabriek is gekwalificeerd voor ISO9001: 2008 certificering, en geconcentreerd op onze eigen merk Topjoy business en sommige OEM & ODM service voor klanten van over de hele wereld. Met 6000 vierkante meter, onze fabriek is gevestigd in Baoan District Shenzhen, met geavanceerde geïmporteerde apparatuur en productielijnen, maandelijkse productcapaciteit meer dan 200K en jaarlijkse omzet is meer dan 20 miljoen USD.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Wat zijn de meest voorkomende storingen in de houder van slimme facing

Door het bovenstaande onderzoek kan het probleem van de smart facing-houder in principe worden bepaald. Als u het niet zeker weet, kunt u de leverancier van de slimme houder raadplegen en de professional zal het oplossen.

2021-09-29 Bekijk meer

Aan welke problemen moet aandacht worden besteed voor op maat gemaakte smart facing houder

Wanneer we relatief hoge eisen stellen aan een bepaalde parameter van de smart facing-houder, zoals nauwkeurigheid of snelheid, waaraan niet kan worden voldaan door de bestaande standaardproducten, moeten we een op maat gemaakte smart facing-houder uitvoeren. Aan welke problemen moet aandacht worden besteed in het proces van een op maat gemaakte smart facing houder?

2021-10-01 Bekijk meer

Internationale tentoonstelling van 2020

Topjoy International Development Group co., LTD, werd opgericht in 2002, is een high-tech onderneming bezig met het onderzoek, ontwerp, productie, verkoop en service als geheel, met het hoofdkantoor in HongKong, heeft's werelds beste R & D-ontwerpers.

2021-05-17 Bekijk meer

Welke slimme telefoonhouder is beter

De slimme telefoonhouder neemt de nieuwste slimme Bluetooth BLE5.0-chip aan en kan 50 uur continu werken. De automatische functie voor het volgen van afbeeldingen kan de gezichten en objecten van mensen volgen, zodat uw live-uitzendingen niet verloren gaan en het handiger is om goederen mee te nemen.

2021-10-07 Bekijk meer

Slimme opnamen maken je levensrecord slimmer

Als mobiele telefoon, sportcamera en spiegelloze camera kan het de video volgen met AI-gezichtsherkenning en positionering. De maker brengt groot gemak. Wat is slimme gimbal schieten? Laten we het leren kennen!

2021-07-05 Bekijk meer

Een slimme telefoonhouder die je verdient

Met de voortdurende ontwikkeling van technologie vandaag, is het een eenvoudige zaak om een gsm-houder te hebben. Als je een slimme telefoonhouder hebt, zal de geschiktheid van het opnemen van video en live-uitzending nog spannender zijn.

2021-07-13 Bekijk meer

Hoe autostofzuigers correct te gebruiken

Dit artikel introduceert de voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van de autostofzuiger

2021-07-20 Bekijk meer

Rol van smart shooting telefoonhouder voor voertuig

Dit artikel beschrijft de rol van slimme telefoonhouders in auto's

2021-07-27 Bekijk meer

Bekijk meer