TENTANG KAMI

Mengenai Topjoy antarabangsa pembangunan kumpulan co., LTD Topjoy antarabangsa pembangunan kumpulan co., LTD, ditubuhkan pada tahun 2002, adalah sebuah syarikat berteknologi tinggi yang terlibat dalam penyelidikan, reka bentuk, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan secara keseluruhan, beribu pejabat di HongKong, mempunyai pereka R & D teratas di dunia. Topjoy adalah berdasarkan kaedah pemasaran berorientasikan pengguna dan mematuhi "inovasi untuk membimbing fesyen, integriti untuk membina masa depan" falsafah perniagaan, dengan reka bentuk yang unik, teknologi terkemuka, dan kapasiti pengeluaran kelas pertama, Topjoy komited untuk pembangunan elektronik pengguna maju pintar. Perniagaan utama Topjoy mempromosikan Topjoy jenama sendiri untuk produk di bawah: 1.Laptop dan tablet 2. Produk pintar-robot tarian dan pad penulisan pintar dll. Mengenai Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, anak syarikat Topjoy, sebuah syarikat teknologi yang berkembang pesat serta asas pembuatan Topjoy, yang mengkhususkan diri dalam pembuatan elektronik pengguna maju, seperti komputer riba, pocket PC, Tablet PC, Robot tarian, Robot pintar, Pad tulis pintar dll. Mengenai kilang: Kilang kami layak untuk pensijilan ISO9001: 2008, dan tertumpu pada perniagaan Topjoy jenama kami sendiri dan beberapa perkhidmatan OEM & ODM untuk pelanggan dari seluruh dunia. Dengan 6000 meter persegi, kilang kami terletak di daerah Baoan Shenzhen, dengan peralatan dan barisan pengeluaran yang diimport maju, kapasiti produk bulanan lebih daripada 200K dan perolehan tahunan melebihi 20 juta USD.

melihat lebih banyak

BERITA

Apa jenis mainan robot pintar sesuai untuk kanak-kanak

Pada masa kini, mainan robot pintar menjadi semakin biasa di pasaran. Menurut data yang berkaitan, sebagai cawangan penting robot perkhidmatan, saiz pasaran robot pintar kanak-kanak akan mencapai 11.1 bilion dolar as dalam tempoh lima tahun akan datang, dan hasil perkhidmatan dan kandungan robot perkhidmatan pendidikan akan mencapai 11.1 bilion dolar as.


Pengenalan ringkas pembangunan produk mainan robot pintar

Apa yang perlu anda ketahui mengenai pembangunan produk mainan pintar? Pertama sekali, anda memerlukan pasukan reka bentuk dengan keupayaan yang komprehensif. Mengapa anda memerlukannya? Dari perancangan dan kedudukan, untuk pengeluaran perkakasan, pengaturcaraan dan reka bentuk perisian, peraturan dan ujian berterusan, ini adalah kitaran besar dan perkara pengeluaran besar.


2020 pameran antarabangsa

Topjoy antarabangsa pembangunan kumpulan co., LTD, ditubuhkan pada tahun 2002, adalah sebuah syarikat berteknologi tinggi yang terlibat dalam penyelidikan, reka bentuk, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan secara keseluruhan, beribu pejabat di HongKong, mempunyai pereka R & D teratas di dunia.


Gimbal menembak pintar menjadikan rekod hidup anda lebih bijak

Sebagai telefon bimbit, kamera sukan, dan kamera tanpa cermin, ia boleh mengikuti video dengan pengiktirafan dan kedudukan wajah AI. Pencipta membawa kemudahan yang hebat. Apakah gimbal menembak pintar? Mari kita tahu!


Pemegang telefon menembak pintar yang anda layak

Dengan perkembangan teknologi yang berterusan hari ini, ia adalah satu perkara yang mudah untuk mempunyai pemegang telefon bimbit. Jika anda mempunyai pemegang telefon menembak pintar, kesesuaian rakaman video dan siaran langsung akan menjadi lebih menarik.


Cara menggunakan pembersih vakum kereta dengan betul

Artikel ini memperkenalkan langkah berjaga-jaga apabila menggunakan pembersih vakum kereta


Peranan pemegang telefon menembak pintar untuk kenderaan

Artikel ini menerangkan peranan pemegang telefon menembak pintar dalam kereta


Prinsip operasi pembersih vakum pegang tangan

Artikel ini menerangkan prinsip operasi dan ciri-ciri pembersih vakum pegang tangan


melihat lebih banyak