TENTANG KAMI

Mengenai Topjoy antarabangsa pembangunan kumpulan co., LTD Topjoy antarabangsa pembangunan kumpulan co., LTD, ditubuhkan pada tahun 2002, adalah sebuah syarikat berteknologi tinggi yang terlibat dalam penyelidikan, reka bentuk, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan secara keseluruhan, beribu pejabat di HongKong, mempunyai pereka R & D teratas di dunia. Topjoy adalah berdasarkan kaedah pemasaran berorientasikan pengguna dan mematuhi "inovasi untuk membimbing fesyen, integriti untuk membina masa depan" falsafah perniagaan, dengan reka bentuk yang unik, teknologi terkemuka, dan kapasiti pengeluaran kelas pertama, Topjoy komited untuk pembangunan elektronik pengguna maju pintar. Perniagaan utama Topjoy mempromosikan Topjoy jenama sendiri untuk produk di bawah: 1.Laptop dan tablet 2. Produk pintar-robot tarian dan pad penulisan pintar dll. Mengenai Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, anak syarikat Topjoy, sebuah syarikat teknologi yang berkembang pesat serta asas pembuatan Topjoy, yang mengkhususkan diri dalam pembuatan elektronik pengguna maju, seperti komputer riba, pocket PC, Tablet PC, Robot tarian, Robot pintar, Pad tulis pintar dll. Mengenai kilang: Kilang kami layak untuk pensijilan ISO9001: 2008, dan tertumpu pada perniagaan Topjoy jenama kami sendiri dan beberapa perkhidmatan OEM & ODM untuk pelanggan dari seluruh dunia. Dengan 6000 meter persegi, kilang kami terletak di daerah Baoan Shenzhen, dengan peralatan dan barisan pengeluaran yang diimport maju, kapasiti produk bulanan lebih daripada 200K dan perolehan tahunan melebihi 20 juta USD.

melihat lebih banyak

BERITA

Langkah berjaga-jaga untuk penggunaan pembersih vakum kereta tersuai

Perhatikan bekalan kuasa pembersih vakum kereta yang disesuaikan: apabila pembersih vakum kereta digunakan untuk masa yang singkat, anda boleh menghidupkan kunci kereta ke kedudukan ON dan kemudian pasangkannya ke pemetik api untuk digunakan, tetapi jika ia digunakan untuk masa yang lama, lebih daripada 5 minit, Untuk melindungi bateri kereta, lebih baik menggunakan pembersih vakum selepas memulakan kenderaan.


Kilang pembersih vakum kereta bercakap tentang penggunaan pembersih vakum kereta

Perhatikan bahawa apabila pembersih vakum kereta digunakan untuk masa yang singkat, kunci kereta boleh dihidupkan ke kedudukan ON, dan kemudian ia boleh dimasukkan ke dalam pemetik api untuk digunakan, tetapi jika ia digunakan untuk masa yang lama, lebih daripada 5 minit, Kilang pembersih vakum kereta mengesyorkan untuk melindungi bateri kereta, lebih baik menggunakan pembersih vakum selepas memulakan kenderaan.


2020 pameran antarabangsa

Topjoy antarabangsa pembangunan kumpulan co., LTD, ditubuhkan pada tahun 2002, adalah sebuah syarikat berteknologi tinggi yang terlibat dalam penyelidikan, reka bentuk, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan secara keseluruhan, beribu pejabat di HongKong, mempunyai pereka R & D teratas di dunia.


Pengeluar pembersih vakum kereta berkongsi klasifikasi pembersih vakum kereta tersuai

Kereta kecil sangat popular sekarang, dan hampir setiap isi rumah mempunyai satu. Rakan-rakan yang berhati-hati akan mendapati bahawa selepas kereta digunakan untuk tempoh masa, banyak habuk kecil akan melekat padanya, dan ia tidak mudah melekat padanya dengan tuala, jadi apa yang perlu saya lakukan? Ibu bapa, jangan risau, pengeluar pembersih vakum kereta telah mendapati bahawa terdapat produk di pasaran yang menyelesaikan masalah di atas-pembersih vakum kereta.


Apa jenis pengeluar pemegang menghadap pintar patut menyertai

Pemegang menghadap pintar direka khas untuk menembak. Dalam beberapa tarikan pelancong domestik, pemegang menghadap pintar mempunyai kesan menembak yang baik, itulah sebabnya semua orang suka mereka. Oleh itu, pemegang menghadap pintar juga menjadi projek yang ramai orang mahu melabur. Seterusnya, pengeluar pemegang menghadap pintar akan membawa anda untuk mengetahui apa jenis pengeluar pemegang menghadap pintar patut menyertai.


Gimbal menembak pintar menjadikan rekod hidup anda lebih bijak

Sebagai telefon bimbit, kamera sukan, dan kamera tanpa cermin, ia boleh mengikuti video dengan pengiktirafan dan kedudukan wajah AI. Pencipta membawa kemudahan yang hebat. Apakah gimbal menembak pintar? Mari kita tahu!


Mengapa memilih pengeluar berdiri panel pintar biasa

Pengeluar pemegang pintar jenama besar boleh memberikan lebih banyak pilihan, manakala banyak pengeluar kecil biasanya hanya mempunyai beberapa jenis dan gaya. Sekarang orang lebih suka pelbagai pilihan apabila memilih, jadi kami lebih baik memilih pengeluar dari jenama besar.


Pemegang telefon menembak pintar yang anda layak

Dengan perkembangan teknologi yang berterusan hari ini, ia adalah satu perkara yang mudah untuk mempunyai pemegang telefon bimbit. Jika anda mempunyai pemegang telefon menembak pintar, kesesuaian rakaman video dan siaran langsung akan menjadi lebih menarik.


melihat lebih banyak