2021-07-05

Паметното пукање го прави твојот животен рекорд попаметен.

Како мобилен телефон, спортска камера и без огледало камера, може да го следи видеото со препознавање и позиција на лицето. Творецот носи голема удобност. Што е паметно пукање? Ајде да знаеме!