за нас

Во врска со "Тоџој интернационален развој" група. ЛТД Тоџој Интернационален развој. ЛТД, е основан во 2002 година, е високо-технологски претпријатија вклучува во истражувањето, дизајн и производството, продажбата и услугата во целина, со седиште во Хонг Конг, има највисоки дизајнери во светот. Топџој е заснован на методот на маркетинг на потрошувачите и придржувањето на „новацијата за водење на мода, Интегритетот за изградба на иднината „промислена филозофија, со уникатна дизајн, водечка технологија и продукција на прва класа, Топџој посветен на развојот на интелигентен потрошувачки електроник. Топџој главниот бизнис го промовираат сопствениот Бренд Тоџој за под производите: 1. Лептоп и табела 2. паметни производи - танцувачки робот и паметно пишување Etc. За Шенџен Skyworld Technology co., ЛТД Шенџен Skyworld Technology, помошникот на Топџој, претпријатие за брзо растење на технологијата, како и производителната база на Топџој, кои се специјализираат во производството на напредниот потрошувачки електроник, како што е Лаптоп, ПК, таблетот, танц Робот, Паметен Robot, паметен петпис на пишувач и итн. За фабрика: Нашата фабрика е квалификувана за ISO9001: 2008. и се концентрираше на нашиот сопствен бизнис Бренд Топџој и некои OEM&ODM служби за клиентите од целиот свет. Со 6000 квадратни метри, нашата фабрика е лоцирана во Баоан округ Шенџен, со напредна увезна опрема и производствени линии, Месечна капацитетот на производите повеќе од 200К и годишниот обртов е над 20 милиони американски долари.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Какви паметни роботски играчки се соодветни за деца.

Денес, паметните роботски играчки стануваат сѐ повеќе и повеќе вообичаени на пазарот. Според релевантните податоци, како важна гранка на службените роботи, Големината на пазарот на паметните детски роботи ќе достигне 11,1 милијарди американски долари во следните пет години, и службата и приходите на содржината на роботите за образовни услуги ќе достигнат 11,1 милијарди американски долари.


Кратко воведување на развојот на паметниот производ на играчки на робота

Што треба да знаеш за развојот на паметниот производ на играчки? Прво, ви треба дизајн тим со сеопфатни способности. Зошто ти треба? Од планирање и позицијата, до производството на хардвер, програмирање софтвер и дизајн, до континуирана регулатива и тестирање, Ова е голем циклус и големо производство.


Меѓународна изложба во 2020

Тоџи Меѓународен развој. ЛТД, е основан во 2002 година, е високо-технологски претпријатија вклучува во истражувањето, дизајн и производството, продажбата и услугата во целина, со седиште во Хонг Конг, има највисоки дизајнери во светот.


Кој е соодветен за користење на читателите на Ебок

Ебоук читателите е нов дигитален читач со електронски екран. Има ниска радијација, потрошување на енергијата, без оштетување на очите, лесно да се носи, и ефектот на прикажувањето е реално, кој изгледа исто како ефектот на книгите на хартија и е многу популарен меѓу читателите.


Како да избереш најдобри читатели кои ти одговараат.

Со континуираниот развој и напредок на индустријата на читателите на Ебок, читателите на Ебок станаа популарни во изминатите две години. Многу пријатели гледаат на разновидноста на e-bookи и не знаат кој да изберат. Денес, да научиме како да ги избереме најдобрите читатели кои им одговараат.


Паметното пукање го прави твојот животен рекорд попаметен.

Како мобилен телефон, спортска камера и без огледало камера, може да го следи видеото со препознавање и позиција на лицето. Творецот носи голема удобност. Што е паметно пукање? Ајде да знаеме!


Како да купиш читатели на Ebook

Зошто сакаш да купиш Еубук читатели? Дали обично читате романи, читате професионални материјали, ги користите на бизнис патувања или ги користите како моден предмет?


Паметен сопственик за пукање заслужуваш.

Со континуираниот развој на технологијата денес, едноставно е да се има сопственик на мобилниот телефон. Ако имате паметен говорник за пукање, соодветноста на снимањето и преносот во живо ќе биде уште поубаво.


Гледај Повеќе