за нас

Во врска со "Тоџој интернационален развој" група. ЛТД Тоџој Интернационален развој. ЛТД, е основан во 2002 година, е високо-технологски претпријатија вклучува во истражувањето, дизајн и производството, продажбата и услугата во целина, со седиште во Хонг Конг, има највисоки дизајнери во светот. Топџој е заснован на методот на маркетинг на потрошувачите и придржувањето на „новацијата за водење на мода, Интегритетот за изградба на иднината „промислена филозофија, со уникатна дизајн, водечка технологија и продукција на прва класа, Топџој посветен на развојот на интелигентен потрошувачки електроник. Топџој главниот бизнис го промовираат сопствениот Бренд Тоџој за под производите: 1. Лептоп и табела 2. паметни производи - танцувачки робот и паметно пишување Etc. За Шенџен Skyworld Technology co., ЛТД Шенџен Skyworld Technology, помошникот на Топџој, претпријатие за брзо растење на технологијата, како и производителната база на Топџој, кои се специјализираат во производството на напредниот потрошувачки електроник, како што е Лаптоп, ПК, таблетот, танц Робот, Паметен Robot, паметен петпис на пишувач и итн. За фабрика: Нашата фабрика е квалификувана за ISO9001: 2008. и се концентрираше на нашиот сопствен бизнис Бренд Топџој и некои OEM&ODM служби за клиентите од целиот свет. Со 6000 квадратни метри, нашата фабрика е лоцирана во Баоан округ Шенџен, со напредна увезна опрема и производствени линии, Месечна капацитетот на производите повеќе од 200К и годишниот обртов е над 20 милиони американски долари.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Претпазливост за користење на сопствените вакууми

Обрнете внимание на енергијата на прилагодените вакуумски чистери: Кога вакуумскиот чистелер се користи за кратко време, Можеш да го свртиш клучот на автомобилот во ОН позицијата и потоа го вклучуваш во цигари за употреба, Но ако е користен долго време, повеќе од 5 минути, За да ја заштити батеријата на автомобилот, најдобро е да го користиме вакуумот чистењето откако ќе го започне возилото.


Фабриката за чистење на автомобилот зборува за употребата на вакуумскиот чистер

Забележи дека кога вакуумскиот чистач на автомобилот се користи на кратко време, клучот на автомобилот може да се претвори во позицијата на ОН, и потоа може да биде вметнат во запален цигари за употреба, но ако се користи долго време, повеќе од 5 минути, Вакуумот препорачува фабриката за да ја заштити колата, Најдобро е да го користиме вакуумот чистењето откако ќе го започне возилото.


Меѓународна изложба во 2020

Тоџи Меѓународен развој. ЛТД, е основан во 2002 година, е високо-технологски претпријатија вклучува во истражувањето, дизајн и производството, продажбата и услугата во целина, со седиште во Хонг Конг, има највисоки дизајнери во светот.


Производителите за чистење на автомобили ја делат класификацијата на сопствените вакуумски чистери

Малите автомобили сега се многу популарни, а речиси секој домаќин има една. Внимателните пријатели ќе откријат дека откако автомобилот ќе биде користен за некое време, многу мали прашини ќе се држат до него, И не е лесно да се држиш со крпа, па што да правам? Родители, не грижете се. Производителите за вакуум за чистење на автомобилот открија дека постои производ на пазарот кој ги реши погорените проблеми - вакуум ци. Лелер.


Каков вид на паметните сопственици вредат да се приклучат.

Паметните сопственици кои се соочени се специјално дизајнирани за пукање. Во некои домашни туристички атракции, паметните сопственици кои се соочуваат имаат добри ефекти за пукање, затоа сите ги сакаат. Затоа, паметниот сопственик кој се соочува, исто така, стана проект во кој многу луѓе сакаат да инвестираат. Следниот. Паметниот производител на соочувачот ќе ве однесе за да дознаеш каков паметен производител на соочувач вреди да се приклучи.


Паметното пукање го прави твојот животен рекорд попаметен.

Како мобилен телефон, спортска камера и без огледало камера, може да го следи видеото со препознавање и позиција на лицето. Творецот носи голема удобност. Што е паметно пукање? Ајде да знаеме!


Зошто да избереш редовен паметен панел производител

Производителите на големиот бренд паметен бренд можат да обезбедат повеќе избори. Додека многу мали производители обично имаат само неколку типови и стилови. Сега луѓето сакаат повеќе избори кога станува збор за избор, па подобро да избереме производители од големите брендови.


Паметен сопственик за пукање заслужуваш.

Со континуираниот развој на технологијата денес, едноставно е да се има сопственик на мобилниот телефон. Ако имате паметен говорник за пукање, соодветноста на снимањето и преносот во живо ќе биде уште поубаво.


Гледај Повеќе