RóLUNK

A topjoy international development group co., Ltd. topjoy nemzetközi fejlesztési csoport co., Ltd, 2002-ben alakult, egy high-tech vállalkozás foglalkozik a kutatás, a tervezés, a termelés, az értékesítés és a szolgáltatás egésze, székhelye hongkong, van a világ legjobb k + f tervezők. A topjoy a fogyasztóorientált marketingmódszeren alapul, és az "innováció a divat irányítására, az integritás a jövő kiépítésére" üzleti filozófiája, egyedi design, vezető technológia, és az első osztályú termelési kapacitás, a topjoy elkötelezte magát az intelligens fejlett fogyasztói elektronika fejlesztésében. Topjoy fő vállalkozás előmozdítása saját márka topjoy az alábbi termékek: 1.laptop és tablet 2. intelligens termékek-dance robot és intelligens írás pad stb. A shenzhen skyworld technology co., Ltd shenzhen skyworld technology, a leányvállalata topjoy, egy gyorsan növekvő technológiai cég, valamint a gyártási bázis topjoy, amely szakosodott gyártása fejlett fogyasztói elektronika, mint például a laptop, pocket pc, tablet pc, dance robot, smart robot, smart write pad stb. a gyárról: A gyár minősített iso9001: 2008 tanúsítás, és koncentrált a saját márka topjoy üzleti és néhány oem & odm szolgáltatás az ügyfelek a világ minden tájáról. A 6000 négyzetméter, a gyár található baoan kerület shenzhen, a fejlett importált berendezések és gyártósorok, havi termék kapacitása több mint 200k és az éves forgalom több mint 20 millió usd.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

Milyen intelligens robotjátékok alkalmasak a gyermekek számára

Napjainkban egyre gyakoribbak az intelligens robotjátékok a piacon. A vonatkozó adatok szerint, mint a szervizrobotok fontos ága, a gyermek intelligens robotok piaci mérete a következő öt évben eléri a 11,1 milliárd amerikai dollárt, az oktatási szolgáltatási robotok szolgáltatási és tartalmi bevétele pedig eléri a 11,1 milliárd amerikai dollárt.

2022-01-12 mutass többet

A smart robot toy termékfejlesztés rövid bemutatása

Mit kell tudni a smart toy termékfejlesztéséről? Először is szüksége van egy tervezőcsapatra, amely átfogó képességekkel rendelkezik. Miért van szüksége rá? A tervezéstől és a pozicionálástól a hardvergyártásig, a szoftverprogramozásig és a tervezésig, a folyamatos szabályozásig és tesztelésig ez egy nagy ciklus és nagy termelési dolog.

2022-01-18 mutass többet

2020-as nemzetközi kiállítás

Topjoy international development group co., Ltd, 2002-ben alakult, egy high-tech vállalkozás foglalkozik a kutatás, a tervezés, a termelés, az értékesítés és a szolgáltatás egésze, székhelye hongkong, van a világ legjobb k + f tervezők.

2021-05-17 mutass többet

Ki alkalmas ebook olvasók használatára

Ebook olvasók egy új digitális olvasó elektronikus papír kijelző képernyő. Alacsony sugárzással, alacsony energiafogyasztással, szemkárosodással, könnyen hordozható, és a megjelenítési hatása reális, ami ugyanúgy néz ki, mint a papírkönyvek hatása, és nagyon népszerű az olvasók körében.

2022-01-25 mutass többet

Hogyan válasszuk ki a legjobb ebook olvasók, amely megfelel önnek

Az e-könyv olvasóipar folyamatos fejlődésével és előrehaladásával az e-könyv olvasói az elmúlt két évben egyre népszerűbbek lettek. Sok barát megnézi a különböző e-könyvek, és nem tudja, melyik kell választani. Ma megtanuljuk, hogyan kell kiválasztani a legjobb ebook olvasók, amelyek megfelelnek nekik.

2022-02-08 mutass többet

Intelligens lövöldözés gimbal teszi az élet rekord okosabb

Mobiltelefonként, sportkameraként és tükörmentes kameraként az ai arcfelismeréssel és pozicionálással követheti a videót. Az alkotó nagy kényelmet hoz. Mi a smart shooting gimbal? Ismerjük meg!

2021-07-05 mutass többet

Hogyan vásárolhatok ebook olvasókat

Miért akarja vásárolni ebook olvasók? Szokás-e olvasni regényeket, professzionális anyagokat olvasni, üzleti utakon használni, vagy divatcikkként használni?

2022-02-16 mutass többet

Egy intelligens lövöldözős telefon tartó megérdemli

A technológia folyamatos fejlődésével ma egyszerű dolog, hogy legyen egy mobiltelefon tartó. Ha van egy intelligens fényképezés telefon tartó, az alkalmasság a felvétel videó és élő adás lesz még izgalmasabb.

2021-07-13 mutass többet

mutass többet