RóLUNK

A topjoy international development group co., Ltd. topjoy nemzetközi fejlesztési csoport co., Ltd, 2002-ben alakult, egy high-tech vállalkozás foglalkozik a kutatás, a tervezés, a termelés, az értékesítés és a szolgáltatás egésze, székhelye hongkong, van a világ legjobb k + f tervezők. A topjoy a fogyasztóorientált marketingmódszeren alapul, és az "innováció a divat irányítására, az integritás a jövő kiépítésére" üzleti filozófiája, egyedi design, vezető technológia, és az első osztályú termelési kapacitás, a topjoy elkötelezte magát az intelligens fejlett fogyasztói elektronika fejlesztésében. Topjoy fő vállalkozás előmozdítása saját márka topjoy az alábbi termékek: 1.laptop és tablet 2. intelligens termékek-dance robot és intelligens írás pad stb. A shenzhen skyworld technology co., Ltd shenzhen skyworld technology, a leányvállalata topjoy, egy gyorsan növekvő technológiai cég, valamint a gyártási bázis topjoy, amely szakosodott gyártása fejlett fogyasztói elektronika, mint például a laptop, pocket pc, tablet pc, dance robot, smart robot, smart write pad stb. a gyárról: A gyár minősített iso9001: 2008 tanúsítás, és koncentrált a saját márka topjoy üzleti és néhány oem & odm szolgáltatás az ügyfelek a világ minden tájáról. A 6000 négyzetméter, a gyár található baoan kerület shenzhen, a fejlett importált berendezések és gyártósorok, havi termék kapacitása több mint 200k és az éves forgalom több mint 20 millió usd.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

Mik a közös intelligens szembe tartó meghibásodások

A fenti vizsgálat révén az intelligens szembenéző tartó problémája alapvetően meghatározható. Ha nem biztos benne, akkor konzultáljon a smart facing holder szállító és a szakmai megoldja azt.

2021-09-29 mutass többet

Milyen kérdésekre kell figyelni a testreszabott intelligens szembenéző tartó

Ha viszonylag magas követelményekkel rendelkezünk az intelligens szembenéző tartó bizonyos paraméterével szemben, mint például a pontossággal vagy sebességgel, amit a meglévő szabványos termékek nem tudnak teljesíteni, el kell végeznünk egy testreszabott intelligens szembenéző tartó. Milyen kérdésekre kell figyelni a folyamatban a testreszabott intelligens arcra tartó?

2021-10-01 mutass többet

2020-as nemzetközi kiállítás

Topjoy international development group co., Ltd, 2002-ben alakult, egy high-tech vállalkozás foglalkozik a kutatás, a tervezés, a termelés, az értékesítés és a szolgáltatás egésze, székhelye hongkong, van a világ legjobb k + f tervezők.

2021-05-17 mutass többet

Melyik intelligens fényképezés telefon tartó jobb

Az intelligens fényképezés telefon tartó elfogadja a legújabb intelligens bluetooth ble5.0 chip és képes folyamatosan dolgozni 50 órán keresztül. Az automatikus képkövetési funkció nyomon követheti az emberek arcát és tárgyait, így az élő sugárzott képek nem vesznek el, és kényelmesebb árukat hozni.

2021-10-07 mutass többet

Intelligens lövöldözés gimbal teszi az élet rekord okosabb

Mobiltelefonként, sportkameraként és tükörmentes kameraként az ai arcfelismeréssel és pozicionálással követheti a videót. Az alkotó nagy kényelmet hoz. Mi a smart shooting gimbal? Ismerjük meg!

2021-07-05 mutass többet

Egy intelligens lövöldözős telefon tartó megérdemli

A technológia folyamatos fejlődésével ma egyszerű dolog, hogy legyen egy mobiltelefon tartó. Ha van egy intelligens fényképezés telefon tartó, az alkalmasság a felvétel videó és élő adás lesz még izgalmasabb.

2021-07-13 mutass többet

Hogyan kell használni az autó porszívók helyesen

Ez a cikk bemutatja az óvintézkedéseket az autó porszívó használatakor

2021-07-20 mutass többet

Szerepe intelligens fényképezés telefon tartó jármű

Ez a cikk ismerteti az intelligens fényképezés telefontartók szerepét az autókban

2021-07-27 mutass többet

mutass többet