RóLUNK

A topjoy international development group co., Ltd. topjoy nemzetközi fejlesztési csoport co., Ltd, 2002-ben alakult, egy high-tech vállalkozás foglalkozik a kutatás, a tervezés, a termelés, az értékesítés és a szolgáltatás egésze, székhelye hongkong, van a világ legjobb k + f tervezők. A topjoy a fogyasztóorientált marketingmódszeren alapul, és az "innováció a divat irányítására, az integritás a jövő kiépítésére" üzleti filozófiája, egyedi design, vezető technológia, és az első osztályú termelési kapacitás, a topjoy elkötelezte magát az intelligens fejlett fogyasztói elektronika fejlesztésében. Topjoy fő vállalkozás előmozdítása saját márka topjoy az alábbi termékek: 1.laptop és tablet 2. intelligens termékek-dance robot és intelligens írás pad stb. A shenzhen skyworld technology co., Ltd shenzhen skyworld technology, a leányvállalata topjoy, egy gyorsan növekvő technológiai cég, valamint a gyártási bázis topjoy, amely szakosodott gyártása fejlett fogyasztói elektronika, mint például a laptop, pocket pc, tablet pc, dance robot, smart robot, smart write pad stb. a gyárról: A gyár minősített iso9001: 2008 tanúsítás, és koncentrált a saját márka topjoy üzleti és néhány oem & odm szolgáltatás az ügyfelek a világ minden tájáról. A 6000 négyzetméter, a gyár található baoan kerület shenzhen, a fejlett importált berendezések és gyártósorok, havi termék kapacitása több mint 200k és az éves forgalom több mint 20 millió usd.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

Óvintézkedések az egyéni autó porszívók használatára

Figyeljen a testreszabott autóporszívók áramellátására: ha az autóporszívót rövid ideig használják, az autó kulcsát bekapcsolhatja az on pozícióba, majd behúzhatja a cigarettázó használatra, de ha hosszú ideig használják, több mint 5 percig, Annak érdekében, hogy megvédje az autó akkumulátor, a legjobb, ha a porszívó indítása után a jármű.

2022-05-30 mutass többet

Az autó porszívó gyár beszél a használata az autó porszívó

Megjegyzendő, hogy ha az autóporszívót rövid ideig használják, az autókulcs bekapcsolható a on pozícióba, majd beilleszthető a cigarettázó használatra, de ha hosszú ideig használják, több mint 5 percig, Az autó porszívó gyár ajánlja annak érdekében, hogy megvédje az autó akkumulátor, a legjobb, ha a porszívót a jármű indítása után.

2022-05-27 mutass többet

2020-as nemzetközi kiállítás

Topjoy international development group co., Ltd, 2002-ben alakult, egy high-tech vállalkozás foglalkozik a kutatás, a tervezés, a termelés, az értékesítés és a szolgáltatás egésze, székhelye hongkong, van a világ legjobb k + f tervezők.

2021-05-17 mutass többet

Autó porszívó gyártók megosztása az egyéni autó porszívók osztályozása

A kis autók most nagyon népszerűek, és szinte minden háztartásban van egy. A gondos barátok megtalálják, hogy miután az autót egy ideig használják, sok kis por ragaszkodik hozzá, és nem könnyű egy törülközővel ragaszkodni, szóval mit kell tennem? A szülők, ne aggódj, az autó porszívó gyártói megállapították, hogy van egy termék a piacon, amely megoldja a fenti problémákat-egy autó porszívó.

2022-05-25 mutass többet

Milyen intelligens szembe tartó gyártók érdemes csatlakozni

A smart facing tartók kifejezetten fényképezésre készültek. Egyes hazai turisztikai látványosságokban az intelligens szembenéző tartók jó lövöldözős hatásokkal rendelkeznek, ezért mindenki szereti őket. Ezért a smart facing holder is egy olyan projekt lett, amibe sok ember szeretne befektetni. Ezután a smart facing holder gyártó elviszi önt, hogy megtudja, milyen smart facing holder gyártó érdemes csatlakozni.

2022-05-19 mutass többet

Intelligens lövöldözés gimbal teszi az élet rekord okosabb

Mobiltelefonként, sportkameraként és tükörmentes kameraként az ai arcfelismeréssel és pozicionálással követheti a videót. Az alkotó nagy kényelmet hoz. Mi a smart shooting gimbal? Ismerjük meg!

2021-07-05 mutass többet

Miért válasszon egy rendszeres intelligens panel állvány gyártó

A nagy márkájú intelligens szembenéző tartó gyártók több választási lehetőséget tudnak nyújtani, míg sok kis gyártónak általában csak néhány típusa és stílusa van. Most az emberek inkább több választás, amikor a választás, így mi jobb választani gyártók nagy márkák.

2022-05-17 mutass többet

Egy intelligens lövöldözős telefon tartó megérdemli

A technológia folyamatos fejlődésével ma egyszerű dolog, hogy legyen egy mobiltelefon tartó. Ha van egy intelligens fényképezés telefon tartó, az alkalmasság a felvétel videó és élő adás lesz még izgalmasabb.

2021-07-13 mutass többet

mutass többet