O NAMA

O Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., LTD, osnovana 2002. Prodaja i usluga u cjelini, sa sjedištem u HongKongu, ima najviše svjetske dizajnere za istraživanje i razvoj. Topjoy se temelji na potrošačkom usmjerenom marketing metodi i pridržava "inovaciju za vođenje mode, integritet za izgradnju budućnosti poslovne filozofije, sa jedinstvenim dizajnom, vodećom tehnologijom, i prvoklasnim proizvodnim kapacitetima, Topjoy se predao razvoju inteligentne napredne potrošačke elektronike. Topjoy glavni posao promovira vlastiti Brand Topjoy za ispod proizvoda: 1.Laptop i tablet 2.Smart proizvodi - plesni robot i pametno pisanje i etc. O Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, podružnica Topjoya, brzo rastuće specijalizirani za proizvodnju napredne potrošačke elektronike, poput Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Pametni robot, Pametnjaković za pisanje itd. O tvornici: Naša tvornica je kvalificirana za certifikaciju ISO9001: 2008, i koncentrirao se na naš Brand Topjoy posao i neke OEM&ODM usluge za kupce iz cijelog svijeta. S 6000 četvornih metara, naša tvornica se nalazi u Baoan District Shenzhen, s naprednim uvozom opreme i proizvodne linije, mjesečni kapacitet proizvoda više od 200K, a godišnji promet je preko 20 milijuna USD.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Koji su uobičajeni pametni okreni neuspjeh

Kroz prethodno navedenu istragu, problem pametnog susretnog nositelja može se u osnovi utvrditi. Ako niste sigurni, možete se savjetovati s dobavljačem pametno okrenutom i profesionalac će ga riješiti.

2021-09-29 vidi više

Na što pitanja treba obratiti pažnju za prilagođene pametno obrađeno nositelja

Kada imamo relativno visoke zahtjeve za određeni parametar pametno okrenutog nositelja, kao što su točnost ili brzina, koje ne mogu zadovoljiti postojeći standardni proizvodi, moramo izvesti prilagođeni pametni obradač. Na što pitanja treba obratiti pažnju u procesu prilagođenog pametno obrađena nositelja?

2021-10-01 vidi više

Međunarodna izložba 2020.

Topjoy International Development Group co., LTD, osnovana 2002. Prodaja i usluga u cjelini, sa sjedištem u HongKongu, ima najviše svjetske dizajnere za istraživanje i razvoj.

2021-05-17 vidi više

Pametna snimanja čini vaš životni rekord pametnijima

Kao mobilni telefon, sportska kamera i bez ogledala, može pratiti video s prepoznavanjem lica i pozicioniranjem. Stvoritelj donosi veliku udobnost. Što je pametno snimanje? Hajde da saznamo!

2021-07-05 vidi više

Pametni snimač telefona koje zaslužuješ

Sa stalnim razvojem tehnologije danas, jednostavno je imati nositelj mobilnih telefona. Ako imate pametni snimanje telefon držač, prikladnost snimanja video i prenos uživo će biti još uzbudljivija.

2021-07-13 vidi više

Kako ispravno koristiti usisivače automobila

Ovaj članak uvodi mjere opreza pri korištenju usisivača

2021-07-20 vidi više

Uloga pametnog telefona za pucanje za vozila

Ovaj članak opisuje ulogu pametnih pucanja telefona u automobilima.

2021-07-27 vidi više

Ručni usisivač rada načelo

Ovaj članak opisuje načelo rada i karakteristike ručnog usisivača

2021-08-03 vidi više

vidi više