O NAMA

O Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., LTD, osnovana 2002. Prodaja i usluga u cjelini, sa sjedištem u HongKongu, ima najviše svjetske dizajnere za istraživanje i razvoj. Topjoy se temelji na potrošačkom usmjerenom marketing metodi i pridržava "inovaciju za vođenje mode, integritet za izgradnju budućnosti poslovne filozofije, sa jedinstvenim dizajnom, vodećom tehnologijom, i prvoklasnim proizvodnim kapacitetima, Topjoy se predao razvoju inteligentne napredne potrošačke elektronike. Topjoy glavni posao promovira vlastiti Brand Topjoy za ispod proizvoda: 1.Laptop i tablet 2.Smart proizvodi - plesni robot i pametno pisanje i etc. O Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, podružnica Topjoya, brzo rastuće specijalizirani za proizvodnju napredne potrošačke elektronike, poput Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Pametni robot, Pametnjaković za pisanje itd. O tvornici: Naša tvornica je kvalificirana za certifikaciju ISO9001: 2008, i koncentrirao se na naš Brand Topjoy posao i neke OEM&ODM usluge za kupce iz cijelog svijeta. S 6000 četvornih metara, naša tvornica se nalazi u Baoan District Shenzhen, s naprednim uvozom opreme i proizvodne linije, mjesečni kapacitet proizvoda više od 200K, a godišnji promet je preko 20 milijuna USD.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Savjeti za pravilno popunjavanje sapuna

Otkrijte najbolje prakse za ponovno punjenje vašeg sapuna dispensera kako bi se osigurala čistoća i praktičnost. Naučite kako optimizirati proces za maksimalnu učinkovitost i učinkovitost.

2023-11-08 vidi više

Sve što trebate znati o ručni vakuuti za održavanje automobila

Otkrijte prednosti i značajke ručnih vakuuma za održavanje automobila i dobijte stručne savjete o odabiru pravog za vaše potrebe .

2023-11-05 vidi više

Ultimate Vodič za pametan pucanje telefon Nositelji za poboljšanu sigurnost i zaštitu

Otkrijte prednosti pametnih telefonskih vlasnika snimanja u sigurnosnoj i zaštitnoj industriji, posebno u nadzornim i nadzornim uređajima. Naučite kako ti inovativni dodaci mogu revoluciju.

2023-10-30 vidi više

Poboljšati svoj snimak s Smart Shooting Gimbal: Otključavanje snage stabilizacije i kontrole

Otkrijte kako Smart Shooting Gimbal može transformirati vaš snimak pružajući superiornu stabilizaciju i kontrolu. Od hvatanja oduzimajući

2023-10-27 vidi više

Razvoj sapuna u građevinskoj i dekorativnoj industriji materijala

Otkrijte inovativni napredak i funkcionalnost sapuna u području građevinskog i dekorativnog materijala, posebno fokusiran na sektor hardvera i objekta kupaonice. Istraži

2023-10-24 vidi više

Držite kupaonicu organiziran s sapunom Dispenserom

Otkrijte prednosti korištenja sapuna Dispenser za držati svoje kupaonice ured i spreman. Pronađite savjete i trikove o Kako optimizirati svoje kupaonice organizaciju i poboljšati higijenu.

2023-10-21 vidi više

Odabir savršenog sapuna Dispenser za Vaše kupaonice

Otkrijte praktične savjete za odabir idealnog sapuna za kupaonicu, bez obveza, cijena, ili preporuke.

2023-10-18 vidi više

Kako instalirati sapuna Dispenser u 5 jednostavnih koraka.

Naučite kako jednostavno instalirati aparat za sapun u samo pet jednostavnih koraka. Ovaj sveobuhvatan vodič pruža korak-po-korak upute, korisne savjete, i odgovore na često postavljena pitanja kako bi se osiguralo

2023-08-28 vidi više

vidi više