TIETOJA

Tietoja Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., LTD, perustettiin vuonna 2002, on huipputekniikkayritys, joka harjoittaa tutkimusta, suunnittelua, tuotantoa, Myynti ja palvelu kokonaisuudessaan, pääkonttori HongKongissa, on maailman parhaimmat T & K-suunnittelijat. Topjoy perustuu kuluttajalähtöiseen markkinointimenetelmään ja noudattaa "innovointia ohjaa muotia, eheys rakentaa tulevaisuuden "liikefilosofia, ainutlaatuinen suunnittelu, johtava teknologia, ja ensiluokkainen tuotantokapasiteetti, Topjoy sitoutui kehittämään älykkäitä kuluttajaelektroniikkaa. Topjoyn pääliiketoiminta edistää omaa Brand Topjoyn alla olevia tuotteita: 1.Laptop ja tablet 2.Smart tuotteet - tanssi robotti ja älykäs kirjoitus pad et. Tietoja Shenzhen Skyworld Technology co. LTD Shenzhen Skyworld Technology, Topjoyn tytäryhtiö, joka on nopeasti kasvava teknologiayhtiö, sekä Topjoyn valmistuspohja, jotka erikoistuneet kehittyneen kuluttaja-elektroniikan valmistukseen, kuten Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Älykäs robotti, Smart Write pad jne. Tietoja tehtaasta: Tehtaamme on pätevä ISO9001: 2008 sertifiointiin, ja keskittyi omiin Brand Topjoy-liiketoimintaan ja joihinkin OEM&ODM-palveluihin asiakkaille ympäri maailmaa. 6000 neliömetriä, tehdas sijaitsee Baoan alue Shenzhen, edistyneiden tuontilaitteiden ja tuotantolinjojen, kuukausittainen tuotetapasiteetti yli 200K ja vuotuinen liikevaihto on yli 20 miljoonaa USD.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Millaiset älykkäät robottilut sopivat lapsille

Nykyään älykkäät robottilut ovat yhä yleisempiä markkinoilla. Asiaan liittyvien tietojen mukaan tärkeänä osana palvelobot, Lasten älykkäiden robottien markkinakoko saavuttaa 11,1 miljardia dollaria seuraavien viiden vuoden aikana. ja opetusrobottien palvelu- ja sisällön tulot nousevat 11,1 miljardiin dollariin.

2022-01-12 Katso lisää

Lyhyt käyttöönotto älykkäiden robottien tuotteiden kehittämisen lyhyt

Mitä sinun tarvitsee tietää älykkäistä lelutuotteista? Ensinnäkin tarvitset suunnitteluryhmän, jolla on laajat kyvyt. Mihin tarvitset sitä? Suunnittelusta ja sijoittamisesta, laitteistotuotantoon, ohjelmistoon ja suunnitteluun, jatkuvaan sääntelyyn ja testaukseen, Tämä on iso sykli ja suuri tuotantojuttu.

2022-01-18 Katso lisää

2020 Kansainvälinen näyttely

Topjoy International Development Group co., LTD, perustettiin vuonna 2002, on huipputekniikkayritys, joka harjoittaa tutkimusta, suunnittelua, tuotantoa, Myynti ja palvelu kokonaisuudessaan, pääkonttori HongKongissa, on maailman parhaimmat T & K-suunnittelijat.

2021-05-17 Katso lisää

Kuka soveltuu Ebook Readersin käytön

Ebook Readers on uusi digitaalinen lukija, jolla on elektroninen paperin näyttö. Se on alhainen säteily, alhainen virrankulutus, ei silmävaurioita, helppo kantaa, ja sen näytön vaikutus on realistinen. joka näyttää samalta kuin vaikutus paperikirjojen, ja on hyvin suosittu lukijoiden keskuudessa.

2022-01-25 Katso lisää

Miten valita parhaat Ebook Lukijat, joka sopii sinua

Ebook Readers-teollisuuden jatkuvan kehityksen ja edistyksen myötä Ebook Readers on tullut yhä suositumpi kahden viime vuoden aikana. Monet ystävät katsovat erilaisia e-kirjoja eivätkä tiedä, mikä valita. Tänään, opetellaan, miten valita parhaat Ebook Lukijat, jotka sopivat heille.

2022-02-08 Katso lisää

Fiksu ammunta tekee elämän ennätyksesi älykkäämpiä

Matkapuhelimena, urheilukamerana ja peilittömänä kamerana, se voi seurata videota tekoälyn kasvojen tunnistuksen ja paikannustuksen avulla. Luoja tuo mukavuutta. Mikä on fiksu ammuskella? Otetaan tietää!

2021-07-05 Katso lisää

Miten ostaa Ebook-lukijoita

Miksi haluat Buy Ebook Readers? Luetko yleensä romaaneja, luet ammattitaitoa, käytätkö sitä liikematkoilla tai käytätkö sitä muotia?

2022-02-16 Katso lisää

Älykäs ammunta puhelimen haltija ansaitset

Nykyisen jatkuvan teknologian kehittämisen myötä matkapuhelimen haltija on yksinkertaista. Jos sinulla on älykäs ammunta puhelimen haltija, sopivuus nauhoituksen video ja live lähetys on vielä jännittävämpi.

2021-07-13 Katso lisää

Katso lisää