TIETOJA

Tietoja Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., LTD, perustettiin vuonna 2002, on huipputekniikkayritys, joka harjoittaa tutkimusta, suunnittelua, tuotantoa, Myynti ja palvelu kokonaisuudessaan, pääkonttori HongKongissa, on maailman parhaimmat T & K-suunnittelijat. Topjoy perustuu kuluttajalähtöiseen markkinointimenetelmään ja noudattaa "innovointia ohjaa muotia, eheys rakentaa tulevaisuuden "liikefilosofia, ainutlaatuinen suunnittelu, johtava teknologia, ja ensiluokkainen tuotantokapasiteetti, Topjoy sitoutui kehittämään älykkäitä kuluttajaelektroniikkaa. Topjoyn pääliiketoiminta edistää omaa Brand Topjoyn alla olevia tuotteita: 1.Laptop ja tablet 2.Smart tuotteet - tanssi robotti ja älykäs kirjoitus pad et. Tietoja Shenzhen Skyworld Technology co. LTD Shenzhen Skyworld Technology, Topjoyn tytäryhtiö, joka on nopeasti kasvava teknologiayhtiö, sekä Topjoyn valmistuspohja, jotka erikoistuneet kehittyneen kuluttaja-elektroniikan valmistukseen, kuten Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Älykäs robotti, Smart Write pad jne. Tietoja tehtaasta: Tehtaamme on pätevä ISO9001: 2008 sertifiointiin, ja keskittyi omiin Brand Topjoy-liiketoimintaan ja joihinkin OEM&ODM-palveluihin asiakkaille ympäri maailmaa. 6000 neliömetriä, tehdas sijaitsee Baoan alue Shenzhen, edistyneiden tuontilaitteiden ja tuotantolinjojen, kuukausittainen tuotetapasiteetti yli 200K ja vuotuinen liikevaihto on yli 20 miljoonaa USD.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Mitkä ovat yleiset älykkyyspäivien haltijan vikat

Edellä esitetyn tutkimuksen avulla voidaan periaatteessa selvittää älykkäävän haltijan ongelma. Jos et ole varma, voit ottaa yhteyttä älykkäisiin haltijan toimittajalle ja ammattilainen ratkaisee sen.

2021-09-29 Katso lisää

Mitä kysymyksiä on kiinnitettävä huomiota räätälöityjä älykäs kasvoiva haltijan

Kun meillä on suhteellisen korkeita vaatimuksia tietylle parametrille älykkäävän edustajan, kuten tarkkuus tai nopeus, jota ei voida täyttää nykyiset standardituotteet, meidän täytyy suorittaa räätälöity älykäs kasvot haltija. Mihin kysymyksiin pitäisi kiinnittää huomiota prosessissa räätälöityjä älykäs kasvoivat haltija?

2021-10-01 Katso lisää

2020 Kansainvälinen näyttely

Topjoy International Development Group co., LTD, perustettiin vuonna 2002, on huipputekniikkayritys, joka harjoittaa tutkimusta, suunnittelua, tuotantoa, Myynti ja palvelu kokonaisuudessaan, pääkonttori HongKongissa, on maailman parhaimmat T & K-suunnittelijat.

2021-05-17 Katso lisää

Mikä älykäs ammunta puhelimen haltija on parempaa

Smart ammunta puhelimen haltija hyväksyy uusimman älykäs Bluetooth BLE5.0 sirun ja voi työskennellä jatkuvasti 50 tuntia. Automaattinen kuvan seurantatoiminto voi jäljittää ihmisten kasvoja ja esineitä, jotta live-lähetettyjä kuvia ei menetetä, Ja on sopivampaa tuoda tavaroita.

2021-10-07 Katso lisää

Fiksu ammunta tekee elämän ennätyksesi älykkäämpiä

Matkapuhelimena, urheilukamerana ja peilittömänä kamerana, se voi seurata videota tekoälyn kasvojen tunnistuksen ja paikannustuksen avulla. Luoja tuo mukavuutta. Mikä on fiksu ammuskella? Otetaan tietää!

2021-07-05 Katso lisää

Älykäs ammunta puhelimen haltija ansaitset

Nykyisen jatkuvan teknologian kehittämisen myötä matkapuhelimen haltija on yksinkertaista. Jos sinulla on älykäs ammunta puhelimen haltija, sopivuus nauhoituksen video ja live lähetys on vielä jännittävämpi.

2021-07-13 Katso lisää

Miten käyttää auton pölynimureja oikein?

Tässä artikkelissa otetaan käyttöön varotoimet, kun käytetään auton pölynimurin

2021-07-20 Katso lisää

Ajoneuvon älykäs puhelimen pidikkeen rooli

Tämä artikkeli kuvaa rooli älykkää ammunta puhelin haltijat autoissa

2021-07-27 Katso lisää

Katso lisää