TIETOJA

Tietoja Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., LTD, perustettiin vuonna 2002, on huipputekniikkayritys, joka harjoittaa tutkimusta, suunnittelua, tuotantoa, Myynti ja palvelu kokonaisuudessaan, pääkonttori HongKongissa, on maailman parhaimmat T & K-suunnittelijat. Topjoy perustuu kuluttajalähtöiseen markkinointimenetelmään ja noudattaa "innovointia ohjaa muotia, eheys rakentaa tulevaisuuden "liikefilosofia, ainutlaatuinen suunnittelu, johtava teknologia, ja ensiluokkainen tuotantokapasiteetti, Topjoy sitoutui kehittämään älykkäitä kuluttajaelektroniikkaa. Topjoyn pääliiketoiminta edistää omaa Brand Topjoyn alla olevia tuotteita: 1.Laptop ja tablet 2.Smart tuotteet - tanssi robotti ja älykäs kirjoitus pad et. Tietoja Shenzhen Skyworld Technology co. LTD Shenzhen Skyworld Technology, Topjoyn tytäryhtiö, joka on nopeasti kasvava teknologiayhtiö, sekä Topjoyn valmistuspohja, jotka erikoistuneet kehittyneen kuluttaja-elektroniikan valmistukseen, kuten Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Älykäs robotti, Smart Write pad jne. Tietoja tehtaasta: Tehtaamme on pätevä ISO9001: 2008 sertifiointiin, ja keskittyi omiin Brand Topjoy-liiketoimintaan ja joihinkin OEM&ODM-palveluihin asiakkaille ympäri maailmaa. 6000 neliömetriä, tehdas sijaitsee Baoan alue Shenzhen, edistyneiden tuontilaitteiden ja tuotantolinjojen, kuukausittainen tuotetapasiteetti yli 200K ja vuotuinen liikevaihto on yli 20 miljoonaa USD.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Varotoimenpiteet auton pölynimureiden käyttö

Kiinnitä huomiota räätälöityjä auton pölynimurit: kun auton pölynimuria käytetään lyhyen ajan, Voit kääntää auton avaimen ON-asentoon ja kytkeä sen savukkeen sytyttimeen käytettäväksi, mutta jos sitä käytetään pitkään, yli 5 minuuttia, Auton akkun suojaamiseksi on parasta käyttää pölynimuriä ajoneuvon käynnistymisen jälkeen.

2022-05-30 Katso lisää

Auton pölynimuri puhuu auton pölynimurin käytöstä

Huomaa, että kun auton pölynimuri käytetään lyhyen ajan, auton avain voidaan kääntää ON-asentoon, ja sitten se voidaan asettaa savukkeen sytyttimeen käyttöön, mutta jos sitä käytetään pitkään, yli 5 minuuttia, Auton imuri tehdas suosittelee auton akku suojaamiseksi, Pölynimuri on parasta käyttää ajoneuvon käynnistymisen jälkeen.

2022-05-27 Katso lisää

2020 Kansainvälinen näyttely

Topjoy International Development Group co., LTD, perustettiin vuonna 2002, on huipputekniikkayritys, joka harjoittaa tutkimusta, suunnittelua, tuotantoa, Myynti ja palvelu kokonaisuudessaan, pääkonttori HongKongissa, on maailman parhaimmat T & K-suunnittelijat.

2021-05-17 Katso lisää

Auton pölynimuri valmistajat jakavat luokittelun mukautettu auton pölynimurit

Pienet autot ovat nyt hyvin suosittuja, ja lähes jokaisella taloudella on sellainen. Varovaiset ystävät huomaavat, että kun autoa on käytetty jonkin aikaa, paljon pientä pölyä tarttuu siihen, Eikä ole helppoa tarttua siihen pyyhkeellä, joten mitä minun pitäisi tehdä? Vanhemmat, älkää huoliko. auton pölynimurin valmistajat ovat havainneet, että markkinoilla on tuote, joka ratkaisee edellä mainitut ongelmat - auton pöly Lievää.

2022-05-25 Katso lisää

Millaisia älykkäitä edustajia kannattaa liittyä

Fiksuvat pidit on erityisesti suunniteltu ampumiseen. Joissakin kotimaisissa nähtävyyksissä, älykkäillä kasvoilla haltijoilla on hyviä ampumisvaikutuksia, siksi kaikki pitävät niistä. Näin ollen älykkäästä haltijasta on tullut myös projekti, johon monet haluavat investoida. Seuraava: älykkyyspäivä

2022-05-19 Katso lisää

Fiksu ammunta tekee elämän ennätyksesi äly