Πληροφορίες για τη

Σχετικά με το Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., Η LTD, ιδρύθηκε το 2002, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολούνται με την έρευνα, το σχεδιασμό, την παραγωγή, Οι πωλήσεις και υπηρεσίες συνολικά, με έδρα στο Χονγκ Κονγκ, διαθέτουν τους κορυφαίους σχεδιαστές έρευνας και ανάπτυξης στον κόσμο. Το Topjoy βασίζεται στη μέθοδο μάρκετινγκ που προσανατολίζεται στους καταναλωτές και προσκολλάται στην «καινοτομία για την καθοδήγηση της μόδας, ακεραιότητα για να οικοδομήσει το μέλλον "επιχειρηματική φιλοσοφία, με μοναδική σχεδιασμό, ηγετική τεχνολογία, και πρώτης τάξεως παραγωγική ικανότητα, Η Topjoy δεσμεύτηκε στην ανάπτυξη έξυπνων προηγμένων ηλεκτρονικών καταναλωτών. Η κύρια επιχείρηση Topjoy προωθεί το δικό του Brand Topjoy για τα παρακάτω προϊόντα: 1.Laptop και tablet 2.Smart προϊόντα - ρομπότ χορού και έξυπνο μαξιλάρι γραφής κ.λπ. Σχετικά με Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, θυγατρική της Topjoy, μιας ταχέως αναπτυσσόμενης εταιρείας τεχνολογίας καθώς και η βάση κατασκευής του Topjoy, που ειδικεύονται στην κατασκευή προηγμένων καταναλωτικών ηλεκτρονικών, όπως Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Έξυπνο ρομπότ, Smart Write Pad κλπ. Σχετικά με το εργοστάσιο: Το εργοστάσιό μας είναι κατάλληλο για πιστοποίηση ISO9001: 2008, και συγκεντρώθηκε στη δική μας επιχείρηση Brand Topjoy και κάποια υπηρεσία OEM&ODM για πελάτες από όλο τον κόσμο. Με 6000 τετραγωνικά μέτρα, το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην περιοχή Baoan Shenzhen, με προηγμένο εισαγόμενο εξοπλισμό και γραμμές παραγωγής, μηνιαία ικανότητα προϊόντος άνω των 200K και ο ετήσιος κύκλος εργασιών άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Τι είδους έξυπνα παιχνίδια ρομπότ είναι κατάλληλα για παιδιά

Σήμερα, τα έξυπνα ρομπότ παιχνίδια γίνονται όλο και πιο κοινά στην αγορά. Σύμφωνα με τα σχετικά δεδομένα, ως σημαντικός κλάδος των ρομπότ υπηρεσιών, Το μέγεθος της αγοράς των έξυπνων ρομπότ των παιδιών θα φτάσει στα 11,1 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια, και τα έσοδα υπηρεσιών και περιεχομένου των εκπαιδευτικών ρομπότ θα φτάσουν τα 11,1 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.


Σύντομη εισαγωγή της ανάπτυξης προϊόντων ρομπότ

Τι πρέπει να ξέρετε για την ανάπτυξη έξυπνου προϊόντων παιχνιδιών; Πρώτα απ' όλα, χρειάζεστε μια ομάδα σχεδιασμού με ολοκληρωμένες δυνατότητες. Γιατί το χρειάζεσαι; Από το σχεδιασμό και τοποθέτηση, μέχρι την παραγωγή υλικού, τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό λογισμικού, μέχρι τη συνεχή ρύθμιση και δοκιμή, Είναι μεγάλος κύκλος και μεγάλη παραγωγή.


2020

Topjoy International Development Group co., Η LTD, ιδρύθηκε το 2002, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολούνται με την έρευνα, το σχεδιασμό, την παραγωγή, Οι πωλήσεις και υπηρεσίες συνολικά, με έδρα στο Χονγκ Κονγκ, διαθέτουν τους κορυφαίους σχεδιαστές έρευνας και ανάπτυξης στον κόσμο.


Ποιος είναι κατάλληλος για χρήση του Ebook αναγνώστες

Το Ebook Readers είναι ένας νέος ψηφιακός αναγνώστης με ηλεκτρονική οθόνη χαρτιού. Έχει χαμηλή ακτινοβολία, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καμία βλάβη των ματιών, εύκολο να μεταφέρει, και η επίδραση του είναι ρεαλιστική, που φαίνεται το ίδιο με το αποτέλεσμα των χαρτογραφικών βιβλίων, και είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των αναγνώστων.


Πώς να επιλέξετε ένα καλύτερο Ebook αναγνώστες που σας ταιριάζει;

Με τη συνεχή ανάπτυξη και προόδου της βιομηχανίας Ebook Readers, οι αναγνώστες του Ebook έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία δύο χρόνια. Πολλοί φίλοι κοιτάζουν την ποικιλία των ηλεκτρονικών βιβλίων και δεν ξέρουν ποια να επιλέξουν. Σήμερα, ας μάθουμε πώς να επιλέξουμε τους καλύτερους Αναγνώστες Ebook που τους ταιριάζουν.


Έξυπνο γυρίσματα κάνει το ρεκόρ της ζωής σου εξυπνότερος

Ως κινητό τηλέφωνο, αθλητική κάμερα και κάμερα χωρίς καθρέφτη, μπορεί να ακολουθήσει το βίντεο με αναγνώριση προσώπου και τοποθέτηση. Ο δημιουργός φέρνει μεγάλη ευκολία. Τι είναι το έξυπνο πυροβολισμό; Ας μάθουμε!


Πώς να αγοράσετε Αναγνώστες του Έμπουκ

Γιατί θες να αγοράσεις "Εμπούκ"; Συνήθως διαβάζετε μυθιστορήματα, διαβάζετε επαγγελματικά υλικά, τα χρησιμοποιείτε σε επαγγελματικά ταξίδια ή το χρησιμοποιείτε ως αντικείμενο μόδας;


Ένα έξυπνο κάτοχο τηλεφώνου που σας αξία

Με τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας σήμερα, είναι απλό ζήτημα να έχει κάτοχο κινητού τηλεφώνου. Εάν έχετε ένα έξυπνο κάτοχο τηλεφώνου, η καταλληλότητα της εγγραφής βίντεο και ζωντανή μετάδοση θα είναι ακόμη πιο συναρπαστική.


Δείτε περισσότερα