Πληροφορίες για τη

Σχετικά με το Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., Η LTD, ιδρύθηκε το 2002, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολούνται με την έρευνα, το σχεδιασμό, την παραγωγή, Οι πωλήσεις και υπηρεσίες συνολικά, με έδρα στο Χονγκ Κονγκ, διαθέτουν τους κορυφαίους σχεδιαστές έρευνας και ανάπτυξης στον κόσμο. Το Topjoy βασίζεται στη μέθοδο μάρκετινγκ που προσανατολίζεται στους καταναλωτές και προσκολλάται στην «καινοτομία για την καθοδήγηση της μόδας, ακεραιότητα για να οικοδομήσει το μέλλον "επιχειρηματική φιλοσοφία, με μοναδική σχεδιασμό, ηγετική τεχνολογία, και πρώτης τάξεως παραγωγική ικανότητα, Η Topjoy δεσμεύτηκε στην ανάπτυξη έξυπνων προηγμένων ηλεκτρονικών καταναλωτών. Η κύρια επιχείρηση Topjoy προωθεί το δικό του Brand Topjoy για τα παρακάτω προϊόντα: 1.Laptop και tablet 2.Smart προϊόντα - ρομπότ χορού και έξυπνο μαξιλάρι γραφής κ.λπ. Σχετικά με Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, θυγατρική της Topjoy, μιας ταχέως αναπτυσσόμενης εταιρείας τεχνολογίας καθώς και η βάση κατασκευής του Topjoy, που ειδικεύονται στην κατασκευή προηγμένων καταναλωτικών ηλεκτρονικών, όπως Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Έξυπνο ρομπότ, Smart Write Pad κλπ. Σχετικά με το εργοστάσιο: Το εργοστάσιό μας είναι κατάλληλο για πιστοποίηση ISO9001: 2008, και συγκεντρώθηκε στη δική μας επιχείρηση Brand Topjoy και κάποια υπηρεσία OEM&ODM για πελάτες από όλο τον κόσμο. Με 6000 τετραγωνικά μέτρα, το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην περιοχή Baoan Shenzhen, με προηγμένο εισαγόμενο εξοπλισμό και γραμμές παραγωγής, μηνιαία ικανότητα προϊόντος άνω των 200K και ο ετήσιος κύκλος εργασιών άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Χειροποίητο φίλτρο κενού βαμβάκι

Η χρήση κενού χειρός είναι πολύ βολική, αλλά πρέπει να δοθεί προσοχή στις λεπτομέρειες για να εξασφαλιστεί η μεταγενέστερη χρήση. Έτσι πώς να καθαρίσει το φίλτρο κενού φίλτρου κενού, ας ρίξουμε μια ματιά παρακάτω.


Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του έξυπνου τηλέφωνο

Με βάση την υποστήριξη του προηγμένου αλγόριθμου ΑΙ, έξυπνο κάτοχο τηλεφώνου μπορεί να πραγματοποιήσει ένα κλικ αυτόματη λήψη φωτογραφιών και σύντομα βίντεο, εξοπλισμένα με πραγματικό χρόνο ομορφιοποίηση και γρήγορη γυρίσματα, απελευθερώνοντας τα χέρια σας από τότε και πέρα.


Έξυπνο κάτοχος τηλεφώνου άλλαξε τον τρόπο ζωής των ανθρώπων.

Ο κατασκευαστής έξυπνου τηλεφώνου σκοποβολής σας λέει ότι από την ίδρυσή του, Τα έξυπνα τηλέφωνα αλλάζουν ήσυχα τον τρόπο ζωής μας. Με smartphones, μπορούμε να δούμε δράματα, να δούμε ταινίες, κλπ. Οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Η γέννηση των κινητών κινητών τηλεφώνων έχει γεννηθεί, και θα δούμε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από έξυπνο τηλέφωνο κατόχους.


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του κενού χειρός

Όσον αφορά το καθαριστικό αποτέλεσμα, το φορητό κενό μπορεί επίσης να δείξει τα πλεονεκτήματά του έναντι του σαρωτικού ρομπότ. Ας το καταλάβουμε σύντομα.


Συμβουλές αγοράς χειρός

Το χειροποίητο κενό είναι μικρό σε μέγεθος και πολύ βολικό στη μεταφορά και τη χρήση. Πρόκειται για προϊόν καθαρισμού οικιακής χρήσης μεταξύ συνήθων οικιακών ηλεκτρικών σκούπων και φορητών ηλεκτρικών σκούπων, και είναι πιο κατάλληλο για καθαρισμό μικρών χώρων.


Το εργοστάσιο έξυπνου κάτοχος αναλύει την αιτία της αποτυχίας του gimbal.

Το εργοστάσιο έξυπνου κατόχου όπου υπάρχουν διαπίστωσε ότι η φόρμα / πίεση της κάμερας / μηχανής δεν λειτουργεί σωστά ή δεν μπορεί να περιστραφεί καθόλου σύντομα μετά από χρήση, η οποία είναι συνηθισμένη αστοχία της μεγέθους. Εκτός από τους παράγοντες ποιότητας των προϊόντων, το εργοστάσιο έξυπνου κάτοχων πιστεύει ότι η κατάσταση αυτή γενικά προκαλείται από τους ακόλουθους λόγους:


Ο λόγος για τον οποίο η έλευση του προσαρμοσμένου έξυπνου κάτοχου είναι ευρέως παρακολούθηση

Η ιστορία της προσαρμοσμένης εξυπνάδας κάτοχος από την εμφάνιση στην ανάπτυξη δεν είναι μεγάλη, και αναπτύχθηκε με την ανάπτυξη της ευφυής τεχνολογίας. Αλλά σε λίγα χρόνια, Οι έξυπνες κάμερες PTZ έχουν ήδη γίνει ένα από τα πιο κοινά προϊόντα έξυπνου υλικού στα μάτια του κοινού, και πολλές οικογένειες θα αγοράσουν αρκετές προσαρμοσμένες έξυπνες κάτοχοι για να κρατήσουν στο σπίτι για να προστατεύσουν την ασφάλεια του σπιτιού, Ο φύλακας του σπιτιού.


Κίνα χειροποίητη κενό κατασκευαστές προϊόντων

Κίνα χειροποίητα κατασκευαστές σκούπας με ηλεκτρικό ανεμιστήρα εξάτμισης. Υπάρχει αέρας στον περιστρεφόμενο άξονα του ανεμιστήρα εξάτμισης.


Δείτε περισσότερα