Πληροφορίες για τη

Σχετικά με το Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., Η LTD, ιδρύθηκε το 2002, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολούνται με την έρευνα, το σχεδιασμό, την παραγωγή, Οι πωλήσεις και υπηρεσίες συνολικά, με έδρα στο Χονγκ Κονγκ, διαθέτουν τους κορυφαίους σχεδιαστές έρευνας και ανάπτυξης στον κόσμο. Το Topjoy βασίζεται στη μέθοδο μάρκετινγκ που προσανατολίζεται στους καταναλωτές και προσκολλάται στην «καινοτομία για την καθοδήγηση της μόδας, ακεραιότητα για να οικοδομήσει το μέλλον "επιχειρηματική φιλοσοφία, με μοναδική σχεδιασμό, ηγετική τεχνολογία, και πρώτης τάξεως παραγωγική ικανότητα, Η Topjoy δεσμεύτηκε στην ανάπτυξη έξυπνων προηγμένων ηλεκτρονικών καταναλωτών. Η κύρια επιχείρηση Topjoy προωθεί το δικό του Brand Topjoy για τα παρακάτω προϊόντα: 1.Laptop και tablet 2.Smart προϊόντα - ρομπότ χορού και έξυπνο μαξιλάρι γραφής κ.λπ. Σχετικά με Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, θυγατρική της Topjoy, μιας ταχέως αναπτυσσόμενης εταιρείας τεχνολογίας καθώς και η βάση κατασκευής του Topjoy, που ειδικεύονται στην κατασκευή προηγμένων καταναλωτικών ηλεκτρονικών, όπως Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Έξυπνο ρομπότ, Smart Write Pad κλπ. Σχετικά με το εργοστάσιο: Το εργοστάσιό μας είναι κατάλληλο για πιστοποίηση ISO9001: 2008, και συγκεντρώθηκε στη δική μας επιχείρηση Brand Topjoy και κάποια υπηρεσία OEM&ODM για πελάτες από όλο τον κόσμο. Με 6000 τετραγωνικά μέτρα, το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην περιοχή Baoan Shenzhen, με προηγμένο εισαγόμενο εξοπλισμό και γραμμές παραγωγής, μηνιαία ικανότητα προϊόντος άνω των 200K και ο ετήσιος κύκλος εργασιών άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Προφυλάξεις για τη χρήση προσαρμοσμένων ηλεκτρικών σκούπων

Δώστε προσοχή στην τροφοδοσία των προσαρμοσμένων ηλεκτρικών σκούπων αυτοκινήτων: όταν η ηλεκτρική σκούπα αυτοκινήτων χρησιμοποιείται για σύντομο χρονικό διάστημα, Μπορείτε να γυρίσετε το κλειδί του αυτοκινήτου στη θέση ON και στη συνέχεια να το συνδέσετε στον αναπτήρα για χρήση, αλλά εάν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, περισσότερο από 5 λεπτά, Για να προστατευτεί η μπαταρία αυτοκινήτων, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σκούπα μετά την εκκίνηση του οχήματος.


Το εργοστάσιο ηλεκτρικής σκούπας αυτοκινήτων μιλά για τη χρήση του αυτοκινήτου

Σημειώστε ότι όταν η ηλεκτρική σκούπα αυτοκινήτων χρησιμοποιείται για σύντομο χρονικό διάστημα, το κλειδί αυτοκινήτου μπορεί να στραφεί στην θέση ON, και στη συνέχεια μπορεί να εισαχθεί στον αναπτήρα για χρήση, αλλά αν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, περισσότερο από 5 λεπτά, Το εργοστάσιο ηλεκτρικής σκούπας αυτοκινήτων προτείνει για να προστατεύσει την μπαταρία αυτοκινήτων, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σκούπα μετά την εκκίνηση του οχήματος.


2020

Topjoy International Development Group co., Η LTD, ιδρύθηκε το 2002, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολούνται με την έρευνα, το σχεδιασμό, την παραγωγή, Οι πωλήσεις και υπηρεσίες συνολικά, με έδρα στο Χονγκ Κονγκ, διαθέτουν τους κορυφαίους σχεδιαστές έρευνας και ανάπτυξης στον κόσμο.


Οι κατασκευαστές σκούπας αυτοκινήτων μοιράζονται την ταξινόμηση των προσαρμοσμένων ηλεκτρικών σκούπων

Τα μικρά αυτοκίνητα είναι πολύ δημοφιλή τώρα, και σχεδόν κάθε νοικοκυριό έχει ένα. Οι προσεκτικοί φίλοι θα βρουν ότι μετά το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται για ένα χρονικό διάστημα, πολύ μικρή σκόνη θα κολλήσει σε αυτό, Και δεν είναι εύκολο να κολλήσεις σε αυτό με μια πετσέτα, οπότε τι πρέπει να κάνω; Γονείς, μην ανησυχείτε. οι κατασκευαστές σκούπας αυτοκινήτων έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει ένα προϊόν στην αγορά που λύνει τα παραπάνω προβλήματα - ένα αυτοκίνητο κενό Νεκρή.


Τι είδους έξυπνοι κάτοχοι κατασκευαστές αξίζουν να συμμετάσχει

Οι έξυπνοι κάτοχοι είναι ειδικά σχεδιασμένοι για πυροβολισμούς. Σε κάποια εγχώρια τουριστικά αξιοθέατα, οι έξυπνοι κάτοχοι έχουν καλές εφέ, γι' αυτό όλοι τους αρέσουν. Ως εκ τούτου, ο έξυπνος κάτοχος έχει επίσης γίνει ένα έργο στο οποίο πολλοί άνθρωποι θέλουν να επενδύσουν. Μετά, ο έξυπνος κάτοχος θα σας πάρει για να μάθετε τι είδους έξυπνος κάτοχος κάτοχος αξίζει να ενταχθεί.


Έξυπνο γυρίσματα κάνει το ρεκόρ της ζωής σου εξυπνότερος

Ως κινητό τηλέφωνο, αθλητική κάμερα και κάμερα χωρίς καθρέφτη, μπορεί να ακολουθήσει το βίντεο με αναγνώριση προσώπου και τοποθέτηση. Ο δημιουργός φέρνει μεγάλη ευκολία. Τι είναι το έξυπνο πυροβολισμό; Ας μάθουμε!


Γιατί να επιλέξετε έναν κανονικό κατασκευαστή έξυπνου πάνελ

Μεγάλο μάρκα έξυπνοι κάτοχοι κατασκευαστές μπορούν να παρέχουν περισσότερες επιλογές, ενώ πολλοί μικροί κατασκευαστές συνήθως έχουν μόνο μερικούς τύπους και στυλ. Τώρα οι άνθρωποι προτιμούν πολλαπλές επιλογές όταν πρόκειται για επιλογή, οπότε καλύτερα να επιλέξουμε κατασκευαστές από μεγάλες μάρκες.


Ένα έξυπνο κάτοχο τηλεφώνου που σας αξία

Με τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας σήμερα, είναι απλό ζήτημα να έχει κάτοχο κινητού τηλεφώνου. Εάν έχετε ένα έξυπνο κάτοχο τηλεφώνου, η καταλληλότητα της εγγραφής βίντεο και ζωντανή μετάδοση θα είναι ακόμη πιο συναρπαστική.


Δείτε περισσότερα