Πληροφορίες για τη

Σχετικά με το Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., Η LTD, ιδρύθηκε το 2002, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολούνται με την έρευνα, το σχεδιασμό, την παραγωγή, Οι πωλήσεις και υπηρεσίες συνολικά, με έδρα στο Χονγκ Κονγκ, διαθέτουν τους κορυφαίους σχεδιαστές έρευνας και ανάπτυξης στον κόσμο. Το Topjoy βασίζεται στη μέθοδο μάρκετινγκ που προσανατολίζεται στους καταναλωτές και προσκολλάται στην «καινοτομία για την καθοδήγηση της μόδας, ακεραιότητα για να οικοδομήσει το μέλλον "επιχειρηματική φιλοσοφία, με μοναδική σχεδιασμό, ηγετική τεχνολογία, και πρώτης τάξεως παραγωγική ικανότητα, Η Topjoy δεσμεύτηκε στην ανάπτυξη έξυπνων προηγμένων ηλεκτρονικών καταναλωτών. Η κύρια επιχείρηση Topjoy προωθεί το δικό του Brand Topjoy για τα παρακάτω προϊόντα: 1.Laptop και tablet 2.Smart προϊόντα - ρομπότ χορού και έξυπνο μαξιλάρι γραφής κ.λπ. Σχετικά με Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, θυγατρική της Topjoy, μιας ταχέως αναπτυσσόμενης εταιρείας τεχνολογίας καθώς και η βάση κατασκευής του Topjoy, που ειδικεύονται στην κατασκευή προηγμένων καταναλωτικών ηλεκτρονικών, όπως Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Έξυπνο ρομπότ, Smart Write Pad κλπ. Σχετικά με το εργοστάσιο: Το εργοστάσιό μας είναι κατάλληλο για πιστοποίηση ISO9001: 2008, και συγκεντρώθηκε στη δική μας επιχείρηση Brand Topjoy και κάποια υπηρεσία OEM&ODM για πελάτες από όλο τον κόσμο. Με 6000 τετραγωνικά μέτρα, το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην περιοχή Baoan Shenzhen, με προηγμένο εισαγόμενο εξοπλισμό και γραμμές παραγωγής, μηνιαία ικανότητα προϊόντος άνω των 200K και ο ετήσιος κύκλος εργασιών άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Συμβουλές για την Κατάλληλη Αναπλήρωση

Ανακαλύψτε τις καλύτερες πρακτικές για την επαναπλήρωση σαπούνι σας για να εξασφαλίσετε καθαριότητα και ευκολία. Μάθετε πώς να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία για μέγιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα.


Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη χειροποίηση κενών για τη συντήρηση αυτοκινήτων

Ανακαλύψτε τα οφέλη και τα χαρακτηριστικά των φορητών κενών για τη συντήρηση αυτοκινήτων και πάρτε ειδικές συμβουλές για την επιλογή της σωστής για τις ανάγκες σας ..


Ο τελικός οδηγός για έξυπνο τηλέφωνο κατόχους για βελτιωμένη ασφάλεια και προστασία.

Ανακαλύψτε τα οφέλη των έξυπνων τηλεφώνων στη βιομηχανία ασφάλειας και προστασίας, ειδικά στις συσκευές επιτήρησης και παρακολούθησης. Μάθετε πώς αυτά τα καινοτόμα αξεσουάρ μπορούν να επαναφέρουν.


Βελτιώστε το πλάνο σας με το Smart Shooting Gimbal: Ξεκλείδωμα της δύναμης της σταθεροποίησης και του ελέγχου

Ανακαλύψτε πώς ένα Smart Shooting Gimbal μπορεί να μετατρέψει το βίντεό σας παρέχοντας ανώτερη σταθεροποίηση και έλεγχο. Από τη σύλληψη εκπληκτικών φωτογραφιών δράσης μέχρι την παραγωγή βίντεο επαγγελματικής ποιότητας,


Η εξέλιξη των διανομέων σαπούνι στην οικοδομική και διακοσμητική βιομηχανία Υλικών

Ανακαλύψτε τις καινοτόμες προόδους και τη λειτουργικότητα των σαπούνι στον τομέα των οικοδομικών και διακοσμητικών υλικών, Συγκεκριμένα εστιάζεται στον τομέα του μπάνιου και των εγκαταστάσεων. Εξερευνητή


Κρατήστε το μπάνιο σας οργανωμένο με ένα απορριφτή σαπούνι


Επιλέγοντας το τέλειο διανομέα σαπουνιού για το μπάνιο σας

Ανακαλύψτε πρακτικές συμβουλές για την επιλογή του ιδανικού διανομέα σαπουνιού για το μπάνιο σας, χωρίς δεσμεύσεις, τιμολόγηση, ή συστάσεις σήματος.


Πώς να εγκαταστήσετε ένα σαπούνι διανομέας σε 5 εύκολα βήματα.

Μάθετε πώς να εγκαταστήσετε εύκολα ένα σαπούνι σε μόλις πέντε απλά βήματα. Αυτός ο ολοκληρωμένος οδηγός παρέχει βήμα-βήμα οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για να εξασφαλιστεί η


Δείτε περισσότερα