Πληροφορίες για τη

Σχετικά με το Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., Η LTD, ιδρύθηκε το 2002, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολούνται με την έρευνα, το σχεδιασμό, την παραγωγή, Οι πωλήσεις και υπηρεσίες συνολικά, με έδρα στο Χονγκ Κονγκ, διαθέτουν τους κορυφαίους σχεδιαστές έρευνας και ανάπτυξης στον κόσμο. Το Topjoy βασίζεται στη μέθοδο μάρκετινγκ που προσανατολίζεται στους καταναλωτές και προσκολλάται στην «καινοτομία για την καθοδήγηση της μόδας, ακεραιότητα για να οικοδομήσει το μέλλον "επιχειρηματική φιλοσοφία, με μοναδική σχεδιασμό, ηγετική τεχνολογία, και πρώτης τάξεως παραγωγική ικανότητα, Η Topjoy δεσμεύτηκε στην ανάπτυξη έξυπνων προηγμένων ηλεκτρονικών καταναλωτών. Η κύρια επιχείρηση Topjoy προωθεί το δικό του Brand Topjoy για τα παρακάτω προϊόντα: 1.Laptop και tablet 2.Smart προϊόντα - ρομπότ χορού και έξυπνο μαξιλάρι γραφής κ.λπ. Σχετικά με Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, θυγατρική της Topjoy, μιας ταχέως αναπτυσσόμενης εταιρείας τεχνολογίας καθώς και η βάση κατασκευής του Topjoy, που ειδικεύονται στην κατασκευή προηγμένων καταναλωτικών ηλεκτρονικών, όπως Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Έξυπνο ρομπότ, Smart Write Pad κλπ. Σχετικά με το εργοστάσιο: Το εργοστάσιό μας είναι κατάλληλο για πιστοποίηση ISO9001: 2008, και συγκεντρώθηκε στη δική μας επιχείρηση Brand Topjoy και κάποια υπηρεσία OEM&ODM για πελάτες από όλο τον κόσμο. Με 6000 τετραγωνικά μέτρα, το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην περιοχή Baoan Shenzhen, με προηγμένο εισαγόμενο εξοπλισμό και γραμμές παραγωγής, μηνιαία ικανότητα προϊόντος άνω των 200K και ο ετήσιος κύκλος εργασιών άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

2020

Topjoy International Development Group co., Η LTD, ιδρύθηκε το 2002, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολούνται με την έρευνα, το σχεδιασμό, την παραγωγή, Οι πωλήσεις και υπηρεσίες συνολικά, με έδρα στο Χονγκ Κονγκ, διαθέτουν τους κορυφαίους σχεδιαστές έρευνας και ανάπτυξης στον κόσμο.


Έξυπνο γυρίσματα κάνει το ρεκόρ της ζωής σου εξυπνότερος

Ως κινητό τηλέφωνο, αθλητική κάμερα και κάμερα χωρίς καθρέφτη, μπορεί να ακολουθήσει το βίντεο με αναγνώριση προσώπου και τοποθέτηση. Ο δημιουργός φέρνει μεγάλη ευκολία. Τι είναι το έξυπνο πυροβολισμό; Ας μάθουμε!


Ένα έξυπνο κάτοχο τηλεφώνου που σας αξία

Με τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας σήμερα, είναι απλό ζήτημα να έχει κάτοχο κινητού τηλεφώνου. Εάν έχετε ένα έξυπνο κάτοχο τηλεφώνου, η καταλληλότητα της εγγραφής βίντεο και ζωντανή μετάδοση θα είναι ακόμη πιο συναρπαστική.


Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά ηλεκτρικές σκούπες

Αυτό το άρθρο εισάγει τις προφυλάξεις κατά τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας αυτοκινήτων


Ρόλος του έξυπνου τηλεφώνου σκοποβολής για το όχημα

Αυτό το άρθρο περιγράφει το ρόλο των έξυπνων κάτοχων τηλεφώνου στα αυτοκίνητα


Αρχή λειτουργίας ηλεκτρικής σκούπας χειρός

Αυτό το άρθρο περιγράφει την αρχή λειτουργίας και τα χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού σκούπων


Το χορό ρομπότ είναι αξιόπιστο.

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας αυτοματισμού και την έλευση της ψηφιακής εποχής, τα ρομπότ εισέρχονται σταδιακά στη ζωή μας και στις οικογένειές μας. Λοιπόν, πώς αναπτύχθηκε το ρομπότ που χορεύει;


Πώς να επιλέξετε ένα προσαρμοσμένο σαπούνι

Σαπούνι είναι ένα προϊόν κοντά στις καρδιές των ανθρώπων και ένα προϊόν πρέπει-έχει για το μπάνιο. Λόγω του ευφυή σχεδιασμού, της ευκολίας και της υγιεινής, και του ευρύ φάσματος των χρήσεων, προοδεύεται σταδιακά από όλους, που κάνει αυτό το προϊόν δημοφιλές στην οικογένεια.


Δείτε περισσότερα