OM OS

Om Topjoy International Development Group co. LTD Topjoy International Development Group co. LTD, blev grundlagt i 2002, er en højteknologisk virksomhed, der beskæftiger sig med forskning, design, produktion, Salg og service som helhed, med hovedkvarter i HongKong, har verdens bedste FoU-designere. Topjoy er baseret på forbrugerorienteret markedsføringsmetode og holder sig til "innovation til at guide mode, integritet til at opbygge fremtiden "business filosofi, med unik design, førende teknologi, og førsteklasses produktionskapacitet, Topjoy forpligtede sig til udvikling af intelligent avanceret forbrugerelektronik. Topjoy hovedvirksomhed fremmer egen Brand Topjoy til nedenstående produkter: 1.Laptop og tablet 2.Smart produkter - dansobot og smart skrive pad osv. Om Shenzhen Skyworld Technology co. LTD Shenzhen Skyworld Technology, datterselskabet af Topjoy, en hurtigt voksende teknologivirksomhed samt produktionsbasen af Topjoy, som specialiserer sig i fremstilling af avanceret forbrugerelektronik, såsom Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Smart Robot, Smart Write Pad osv. Om fabrik: Vores fabrik er kvalificeret til ISO9001: 2008 certificering, og koncentreret sig om vores egen Brand Topjoy forretning og nogle OEM&ODM service for kunder fra hele verden. Med 6000 kvadratmeter, er vores fabrik beliggende i Baoan District Shenzhen, med avanceret importeret udstyr og produktionslinjer, månedlig produktkapacitet over 200K og den årlige omsætning er over 20 mio USD.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Hvilken slags smart robot legetøj er egnet til børn

I dag bliver smart robot legetøj mere og mere udbredt på markedet. Ifølge relevante data, som en vigtig gren af servicerobotter, Markedsstørrelsen for børns smarte robotter vil nå op på 11,1 milliarder dollars i de næste fem år. og service- og indholdsindtægterne fra uddannelses robotter vil nå op på 11,1 milliarder amerikanske dollars.

2022-01-12 Se mere

Kort introduktion af produktudvikling af smart robot legetøjsprodukt

Hvad har du brug for at vide om udvikling af smart legetøj produkt? Først og fremmest har du brug for et designteam med omfattende kapaciteter. Hvorfor har du brug for det? Fra planlægning og positionering til hardwareproduktion, softwareprogrammering og design, til kontinuerlig regulering og afprøvning, Det er en stor cyklus og stor produktion ting.

2022-01-18 Se mere

2020

Topjoy International Development Group co. LTD, blev grundlagt i 2002, er en højteknologisk virksomhed, der beskæftiger sig med forskning, design, produktion, Salg og service som helhed, med hovedkvarter i HongKong, har verdens bedste FoU-designere.

2021-05-17 Se mere

Hvem er egnet til brug af Ebook Readerse

Ebook Readers er en ny digital læser med elektronisk papirskærm. Den har lavt stråling, lavt strømforbrug, ingen øjenskade, let at bære, og dens visningseffekt er realistisk, som ligner effekten af papirbøger, og er meget populær blandt læserne.

2022-01-25 Se mere

Hvordan du vælger en bedste Ebook læsere, der passer dig?

Med den fortsatte udvikling og fremskridt i Ebook Readers industri, er Ebook Readers blevet mere og mere populære i de sidste to år. Mange venner ser på forskellige e-bøger og ved ikke, hvilken man skal vælge. I dag, lad os lære at vælge de bedste Ebook læsere, der passer dem.

2022-02-08 Se mere

Smart skydning gimbal gør din liv rekord smarteree

Som en mobiltelefon, sportskamera og spejlløst kamera, kan det følge videoen med AI ansigtsgenkendelse og positionering. Skaberen bringer stor bekvemmelighed. Hvad er smart skydning gimbal? Lad os få at vide!

2021-07-05 Se mere

Hvordan man køber Ebook læsere

Hvorfor vil du købe Ebook-læsere? Læser du som regel romaner, læser professionelle materialer, bruger det på forretningsrejser eller bruger det som modeartikel?

2022-02-16 Se mere

En smart skydning telefon indehaver du fortjener

Med den kontinuerlige udvikling af teknologi i dag, er det en simpel sag at have en mobiltelefonholder. Hvis du har en smart skydning telefon indehaver, egnethed til at optage video og live udsendelse vil være endnu mere spændende.

2021-07-13 Se mere

Se mere