OM OS

Om Topjoy International Development Group co. LTD Topjoy International Development Group co. LTD, blev grundlagt i 2002, er en højteknologisk virksomhed, der beskæftiger sig med forskning, design, produktion, Salg og service som helhed, med hovedkvarter i HongKong, har verdens bedste FoU-designere. Topjoy er baseret på forbrugerorienteret markedsføringsmetode og holder sig til "innovation til at guide mode, integritet til at opbygge fremtiden "business filosofi, med unik design, førende teknologi, og førsteklasses produktionskapacitet, Topjoy forpligtede sig til udvikling af intelligent avanceret forbrugerelektronik. Topjoy hovedvirksomhed fremmer egen Brand Topjoy til nedenstående produkter: 1.Laptop og tablet 2.Smart produkter - dansobot og smart skrive pad osv. Om Shenzhen Skyworld Technology co. LTD Shenzhen Skyworld Technology, datterselskabet af Topjoy, en hurtigt voksende teknologivirksomhed samt produktionsbasen af Topjoy, som specialiserer sig i fremstilling af avanceret forbrugerelektronik, såsom Laptop, Pocket PC, Tablet PC, Dance Robot, Smart Robot, Smart Write Pad osv. Om fabrik: Vores fabrik er kvalificeret til ISO9001: 2008 certificering, og koncentreret sig om vores egen Brand Topjoy forretning og nogle OEM&ODM service for kunder fra hele verden. Med 6000 kvadratmeter, er vores fabrik beliggende i Baoan District Shenzhen, med avanceret importeret udstyr og produktionslinjer, månedlig produktkapacitet over 200K og den årlige omsætning er over 20 mio USD.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Hvad er de almindelige smart faceng holder fejler

Gennem ovenstående undersøgelse kan problemet med den intelligente indehaver grundlæggende bestemmes. Hvis du ikke er sikker, kan du konsultere den smart vende indehaver leverandør, og den professionelle vil løse det.

2021-09-29 Se mere

Hvilke problemer skal være opmærksomme på for tilpasset smart faceng indehaver

Når vi har relativt høje krav til en bestemt parameter af den smart vendende indehaver, såsom nøjagtighed eller hastighed, som ikke kan opfyldes af de eksisterende standardprodukter, vi er nødt til at udføre en tilpasset smart faceng indehaver. Hvilke problemer bør der være opmærksomhed på i processen med tilpasset smart faceng indehaver?

2021-10-01 Se mere

2020

Topjoy International Development Group co. LTD, blev grundlagt i 2002, er en højteknologisk virksomhed, der beskæftiger sig med forskning, design, produktion, Salg og service som helhed, med hovedkvarter i HongKong, har verdens bedste FoU-designere.

2021-05-17 Se mere

Hvilken smart skydning telefon indehaver er bedre?

Den smarte skydning telefon indehaveren vedtager den nyeste smarte Bluetooth BLE5.0 chip og kan arbejde kontinuerligt i 50 timer. Den automatiske billedsporing funktion kan spore folks ansigter og objekter, så dine live udsendelse billeder ikke er tabt, Og det er mere bekvemt at medbringe varer.

2021-10-07 Se mere

Smart skydning gimbal gør din liv rekord smarteree

Som en mobiltelefon, sportskamera og spejlløst kamera, kan det følge videoen med AI ansigtsgenkendelse og positionering. Skaberen bringer stor bekvemmelighed. Hvad er smart skydning gimbal? Lad os få at vide!

2021-07-05 Se mere

En smart skydning telefon indehaver du fortjener

Med den kontinuerlige udvikling af teknologi i dag, er det en simpel sag at have en mobiltelefonholder. Hvis du har en smart skydning telefon indehaver, egnethed til at optage video og live udsendelse vil være endnu mere spændende.

2021-07-13 Se mere

Hvordan man bruger bil støvsugere korrekt

Denne artikel indfører forholdsregler ved brug af støvsugeren

2021-07-20 Se mere

Funktion af smart skydning telefon holder for køretøjet

Denne artikel beskriver rollen smart skydning telefon indehavere i biler

2021-07-27 Se mere

Se mere