O NAMA

O Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., LTD, osnovana je 2002. godine, je visoka tehnologija poduzeta uključena u istraživanje, dizajnu, proizvodnju, prodaje i uslugu kao cijelu, sjedište u HongKong, ima glavni dizajneri R & D svijeta. Topjoy je zasnovan na prošloštu orijentiranom metodu za tržištu potrošača i uključujući "innovataciju za vodi modu, integritet za izgradnju budućnu "noloficija, s jedinstvenom dizajnom, vodećih tehnologije i proizvodnje kapaciteta prve klase, Topjoy je posvećen na razvoj inteligentnog naprednog potrošača elektronika. Topjoy glavni posao promoviraju sopstvu Brand Topjoy za ispod proizvoda: 1.Laptop i tabla 2. Smart proizvodi - plesa robot i smart pisanja pad Etc. O Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, poduzetnika Topjoy, brze raste tehnologije kompanije, kao i proizvodnje baze Topjoy, koji je specijalizovao u proizvodnju naprednog potrošača elektronike, poput Laptop, Pocket PC, tablet PC, plesa Robot, Smart Robot, Smart Write Pad itd. O Factoriji: Naša fabrika je kvalifikovana za ISO9001: 2008 certifikaciju, i koncentrirao na naše sopstvenog posao Brand Topjoy i neku OEM&ODM uslugu za mušterija iz cijelog svijeta. Sa 6000 kvadratnih metara, naša fabrika se nalazi u okrugu Baoan Shenzhen, sa naprednim uvoznim opremu i proizvodnim linijama, Mjesečni kapaciteta proizvoda više od 200K i godišnje okret je preko 20 miliona USD.

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Kole vrsta smarnih robotnih igrača su odgovarajuće za djecu

Danas, smanji robotski igračke postane više i zajednijih na tržištu. Prema relevantnim podataka, kao važni grana robota usluga, Veličina tržišta smanjih robota djece će došati 11,1 milijardi američkih dolara u sljedećih pet godina, i usluga i sadržaj prihod obrazovnog usluga će došati 11,1 milijardi američkih dolara.


Kratko uvođenje razvoja smartnog robota igranja proizvoda

Šta morate znati o razvoju listnog igranjaka proizvoda? Prvo sve, trebate dizajnski tim sa svećenim sposobnostima. Haga va treba? Od planiranja i pozicija, do proizvodnje hardware, programiranja softver i dizajn, do kontinune regulacije i testiranje, Ovo je veliki ciklus i velika proizvodnje stvar.


2020 Međunarodni izložba izbore

Topjoy International Development Group co., LTD, osnovana je 2002. godine, je visoka tehnologija poduzeta uključena u istraživanje, dizajnu, proizvodnju, prodaje i uslugu kao cijelu, sjedište u HongKong, ima glavni dizajneri R & D svijeta.


Ko je odgovarajući za koriste čitača Ebooka

Ebook Readers je novi digitalni čitač sa elektronskom ekranom papirom. Ima nisko radijacije, potrošanje niske struje, nema ošteće oči, lako nosi, a njegova pokazivanja je realistična, koja izgleda isto kao učinak papirnih knjiga, i veoma popularna među čitačima.


Kako izabrati najbolji čitači Ebook koji te odgovarajuju

Sa kontinunom razvojom i napredom industrije Ebook Readers, čitači Ebook postani su više i popularniji u prošlih dvije godine. Mnogi prijatelji gledaju razne e- knjiga i ne znaju ko da izabrati. Danas, učimo kako izabrati najboljih čitači Ebook koji ih odgovarajuju.


Smart pucanje gimbal čini pisaju života

Kao mobilni telefon, sportski kamer i bezogala kameru, može pratiti video sa priznanje i pozicijom AI lice. Stvorič doni veliku prilagodnost. Šta je smart pucanje gimbal? Damo se znamo!


Kako kupiti čitači Ebook

Zašto žete Kupite čitači Ebook? Obično čitaje romane, čitaje profesionalne materijale, koriste ga na poslovnim putnicima, ili koristite ga kao modni element?


Smišni držik telefona pucanja zahrdite

Sa kontinunom razvoju tehnologije danas, jednostavno pitan je imati podržava mobilnog telefona. Ako imate smanjin držik telefona pucanja, odgovaračnost snimanja video i živog broadcasta će biti još uzbuđenji.


pogledajte više proizvoda