O NAMA

O Topjoy International Development Group co., LTD Topjoy International Development Group co., LTD, osnovana je 2002. godine, je visoka tehnologija poduzeta uključena u istraživanje, dizajnu, proizvodnju, prodaje i uslugu kao cijelu, sjedište u HongKong, ima glavni dizajneri R & D svijeta. Topjoy je zasnovan na prošloštu orijentiranom metodu za tržištu potrošača i uključujući "innovataciju za vodi modu, integritet za izgradnju budućnu "noloficija, s jedinstvenom dizajnom, vodećih tehnologije i proizvodnje kapaciteta prve klase, Topjoy je posvećen na razvoj inteligentnog naprednog potrošača elektronika. Topjoy glavni posao promoviraju sopstvu Brand Topjoy za ispod proizvoda: 1.Laptop i tabla 2. Smart proizvodi - plesa robot i smart pisanja pad Etc. O Shenzhen Skyworld Technology co., LTD Shenzhen Skyworld Technology, poduzetnika Topjoy, brze raste tehnologije kompanije, kao i proizvodnje baze Topjoy, koji je specijalizovao u proizvodnju naprednog potrošača elektronike, poput Laptop, Pocket PC, tablet PC, plesa Robot, Smart Robot, Smart Write Pad itd. O Factoriji: Naša fabrika je kvalifikovana za ISO9001: 2008 certifikaciju, i koncentrirao na naše sopstvenog posao Brand Topjoy i neku OEM&ODM uslugu za mušterija iz cijelog svijeta. Sa 6000 kvadratnih metara, naša fabrika se nalazi u okrugu Baoan Shenzhen, sa naprednim uvoznim opremu i proizvodnim linijama, Mjesečni kapaciteta proizvoda više od 200K i godišnje okret je preko 20 miliona USD.

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Zašto se izabrati prate civilnu smanji pucanje gimbala

Cijačnu pamu pucačku gimbal usvoji bezrasna transmission, koja može posmetiti i snimiti sliku i video informacije scene u stvarnog vremena, i može posmatrati, urediti, dijeliti i druge operacije kroz mobilnu aplikaciju, i shvati funkciju dalje video konferencije.


Tako kupiti pametnu pucanje fabriku gimbala

1. Snja fabrika pucanja gimbala izabrati znak: Kada kupovi, pokušate izabrati kamere proizvod velikih znakova, jer je kvalifinost garantirana i uslugu posljednja prodaja je dobro.


Defaŭrenje i princip predsjednih pametnog pucanja gimbala

Opoziranoj pamu pucanje gimbal kako sugerira ime, to je kamera koja može inteligentno pratiti trajektoriju cilja. Ima funkcije detekta pokreta, prikupljanje slike i automatske praćenje. Momo blizu tražimo kako rade prijasni smart pucanje gimbal.


Počeve koje se treba izbjegavaju u cijelom pamomnu pucanje gimbala

Smart pucanje gimbal se ne može koristiti. Smišna interfejs pucanja gimbal ne može operati. 1) Sljete iznad koraka da provjeri kod i prebaci 2) Instalirati odgovarajućeg PTZ kontrolnog patch 3) obavijesti opsplovač


Smartna fabrika gimbal podijela zajedničke neuspjeh gimbala

一. Smišna fabrika pucanja gimbala je otkrio da se kod zamijeni svjetlo ne flash.


Za pri običnom pamu pucanje gimbalu morate razumiti unutrašnju strukturu gimbala

To je unutrašta struktura gimbala kada se prijornošljava lijim pucanje? Prvi o svega, da počmo sa svrhu opistanju pamučnu pucanje gimbal.


Šta probleme trebaju da se pažnje kada se predsjednim smanji pucanje gimbala

Kada imamo relativno visoke zahtjeve za određenog parametara pame pucanja, poput tačnost ili brzina, koji ne može biti zadovolvati postojećim standardnim proizvodima, moramo pridružiti smartnu pucanje gimbal. Kvimi problemi trebaju da se pažnje u procesu običnog pamu pucanja gimbala?


Kako izabrati gimbal kada je prijorno pamu pucanje gimbala

Mnogi ljudi će gledaliti znak gimbala kada se prilagođeni smart pucanje gimbal. Brand je jedan aspekt, ali važnije od znaka je sami smanji pucanja gimbal. Kada se u samo proizvod, naš prioritet je tehnički indikatori. Postoji mnogo tehnički indikator gimbala. Kako izabrati?


pogledajte više proizvoda