за нас

За topjoy international development group co., Ltd topjoy international development group co., Ltd, е основана през 2002 г., е високотехнологично предприятие, занимаващо се с изследвания, проектиране, производство, продажби и обслужване като цяло, със седалище в хонконг, има най-добрите дизайнери на научноизследователска и развойна дейност в света. Topjoy се основава на потребителско-ориентиран маркетингов метод и се придържа към "иновациите за насочване на модата, целостта за изграждане на бъдещето" бизнес философия, с уникален дизайн, водеща технология, и първокласен производствен капацитет, topjoy се ангажира с развитието на интелигентна усъвършенствана потребителска електроника. Topjoy основните бизнес са насърчаване на собствена марка topjoy за по-долу продукти: 1. лаптоп и таблет 2. интелигентни продукти-танц робот и умни писмено подложка и т. н. За шенжен skyworld technology co., Ltd шенжен skyworld технология, дъщерното дружество на topjoy, бързо развиваща се технологична компания, както и производствената база на topjoy, която е специализирана в производството на модерна потребителска електроника, като лаптоп, pocket pc, tablet pc, dance robot, smart robot, smart write pad и т. н. за фабриката: Нашата фабрика е квалифицирана за сертифициране iso9001: 2008 и се концентрира върху нашата собствена марка topjoy бизнес и някои oem & odm услуга за клиенти от цял свят. С 6000 квадратни метра, нашата фабрика се намира в баоан област шенжен, с напреднали вносни оборудване и производствени линии, месечен продуктов капацитет повече от 200k и годишен оборот е над 20 милиона usd.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Ръчен вакуум филтър памук как да се почисти

Използването на ръчен вакуум е много удобно, но трябва да се обърне внимание на детайлите, за да се гарантира по-късна употреба. Така че как да почистите ръчния вакуум филтър памук, нека да разгледаме по-долу.


Какви са характеристиките на смарт стрелба телефон държач

Въз основа на подкрепата на advanced ai алгоритъм, смарт стрелба телефон държач може да реализира едно кликване автоматично заснемане на снимки и кратки видеоклипове, оборудвани с реално време разкрасяване и бързо заснемане, освобождаване на ръцете си от тогава нататък.


Смарт стрелба телефон титуляр промени начина на живот на хората

Производителят на смарт стрелба телефон държач ви казва, че от създаването си, смарт телефони са били тихо промяна на нашия начин на живот. с смартфони, ние можем да гледаме драми, гледане на филми и т. н. по всяко време, навсякъде. Раждането на щандовете за мобилни телефони е родено, а също така ще видим голямо разнообразие от притежатели на смарт телефон за стрелба.


Какви са предимствата на ръчния вакуум

По отношение на ефекта на почистване, ръчният вакуум също може да покаже предимствата си пред метещия робот. Нека ви вземем, за да го разберете накратко.


Ръчен вакуум съвети за закупуване

Ръчният вакуум е малък по размер и много удобен за носене и употреба. Това е продукт за почистване на домакинствата между обикновените битови прахосмукачки и преносими прахосмукачки и е по-подходящ за почистване на малки пространства.


Смарт лице държач фабрика анализира причината за провала на gimbal

Фабриката за държач за интелигентно лице установи, че панелът/накланянето на камерата за панел/наклон не работи правилно или изобщо не може да се завърти малко след употреба, което е често срещан провал на тигана/наклона. В допълнение към факторите за качество на продукта, smart facing holder factory вярва, че тази ситуация обикновено се причинява от следните причини:


Причината, поради която появата на персонализираната интелигентна титуляр се наблюдава широко

Историята на персонализираната интелигентна титуляр от външния вид до развитието не е дълга и тя се развива с развитието на интелигентните технологии. Но само за няколко години интелигентните ptz камери вече са се превърнали в един от по-често срещаните интелигентни хардуерни продукти в очите на обществеността, и много семейства ще купят няколко персонализирани интелигентни притежатели, които да се държат у дома, за да защитят безопасността на дома, пазителя на дома.


Китай ръчни вакуум производители характеристики на продукта

Китай ръчни вакуумни производители ръчната прахосмукачка може да премахне прах главно, защото "главата" е оборудвана с електрически вентилатор. На въртящия се вал на отработения вентилатор има вятър.


Виж повече